Ostalo > Razne offtopic teme :)

Silovanje Podstrana

<< < (27/52) > >>

ivanm:
ja nisam propustio dio o prometu..
po danu uglavnom nema pijanih vozača al napušenih ima i oni su isto tako opasni kao i pijani..
moj stav je da sa svojim životom radi tko šta hoće samo na svoju štetu.. ak šteti drugima onda je za kaznu..

X-Thug:

ivanm:
kao i kod alkohola, lažan osjećaj sigurnosti, loše procjene, zakašnjele reakcije, smanjena odgovornost, smanjen vid i sluh, uglavnom ako uzmeš bilo kakvu drogu ili alkohol nisi za vožnju..

tommy:

--- Citat: ivanm - 21 Studeni, 2012, 20:31:22 ---ja nisam propustio dio o prometu..
po danu uglavnom nema pijanih vozača al napušenih ima i oni su isto tako opasni kao i pijani..
moj stav je da sa svojim životom radi tko šta hoće samo na svoju štetu.. ak šteti drugima onda je za kaznu..

--- Kraj citata ---

čim sjedne u auto opijen nekim opijatom opasan je za okolinu. stoga ga odma treba kazniti.

problem je što ljudi nemaju karaktera i ne poznaju granice normalnog ponašanja.

--- Citat: igor.sb - 21 Studeni, 2012, 17:00:01 ---problem ovog drustva su alkohol i cajke

nisam se nikad drogirao pa o tome necu nist govoriti  :dontknow:

--- Kraj citata ---

i bjelo i rock n roll  :headbang:

zvonkec_92:

--- Citat: igor.sb - 21 Studeni, 2012, 17:00:01 ---problem ovog drustva su alkohol i cajke

nisam se nikad drogirao pa o tome necu nist govoriti  :dontknow:

--- Kraj citata ---
nemaju cajke veze s tim.. ja ih slusam od kad znam za sebe pa sam jos uvjek normalan..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju