Ostalo > Razne offtopic teme :)
Silovanje Podstrana
ivanm:
evo novih detalja..
a izjava na FB mu je baš po pravo, splitski zavodnička.. iz nje svatko razuman vidi nasilnički karakter..
Roko na Facebooku: 'Ma kakav šarm... i šamar je dovoljan da je oborim s nogu'
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/194307/Default.aspx
ako je bila riječ o mehaničkom sredstvu (liječnici sumnjaju da je riječ o mikseru), ono tijekom očevida u petak navečer nije nađeno, što znači da je uklonjeno.
Pokazala se neistinita i informacija da su studentica i R.Š. došli zajedno, kao što je u prvim izjavama kazano policiji, a neistinite su i priče o tome da su njih dvoje bili u vezi.
Alkohol je dovoljan, a u suradnji s kokainom postoji takav agresivni potencijal. No, bitno je naglasiti da uvijek sve ovisi o psihi i naravi počinitelja, te ne postoji droga za agresiju. U cijelom se svijetu uzimaju droge, pa se ne čine takva grozna nedjela. Naravno, postoje klasične halucinogene droge koje izazivaju svojevrsna stanja ludila, no, ponavljam, sve ovisi o osobi jer neće svaka osoba koja ih konzumira reagirati na isti način. Nije ovdje, čini mi se, kriv ni alkohol ni droga, odnosno nije važno što se uzelo, nego tko ih je uzeo - pojašnjava dr. Torre.
steeef:
točno to,bitna je psiha..
ivanm:
čitam komentare ovih dalmatinaca na fb, izgleda da je cijela ekipa umiješana..
mnogi koji poznaju slične situacije a i neke pojedince iz ekipe kažu da je 99% u igri bio grupni seks iliti redaljka, i kad je došo red na ovoga a nije mu se dizo (logično zbog alkohola ili droge) s nečim ju je izmasakrirao.
čitam komentare splićana i niš se ne čude klinci to je kao normalno redaljka na tulumu samo su malo pretjerali...
:omfg: kod je ovaj mladi svjet otišo..
Grale:
Ma nema to veze s mladim svjetom,to je moje godište sve...
Pa bi i ja trebal bit takav,to je sve poremećen um koji kad tad izađe na vidjelo...
ivanm:
ne čitaš kompletne postove..
dakle nisam reko da je to što se dogodilo maloj normalno, nego dalmatinci kažu da je na tulumu grupni seks normalna stvar...
tu kažem da je svijet otišo u k***c..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju