Ostalo > Razne offtopic teme :)
Silovanje Podstrana
steeef:
--- Citat: ivanm - 21 Studeni, 2012, 11:36:21 ---ne čitaš kompletne postove..
dakle nisam reko da je to što se dogodilo maloj normalno, nego dalmatinci kažu da je na tulumu grupni seks normalna stvar...
tu kažem da je svijet otišo u k***c..
--- Kraj citata ---
štos je u tome da tog ima svugdi samo se za to tak nezna ak nisi u tome,ako me kužiš..pa ti je sad čudno..
isto ko i svingeri i to sve,nije to došlo sad s ovim mlađim generacijama,tog sveg ima otprije..
samo kaj je danas sve dostupnije,internetom i drugim medijima pa onaj manjak strogoće i kućnog odgoja kod roditelja i psiha pojedinca sama po sebi dovode do ovakvih nedjela..
kurčenje je in više nego ikad ;)
ivano_007:
A on onako zdepast cili i finih "oblina" odnosno guzica normalno da je izjavio da neće moć dugo izdržat u zatvoru.. :toothy10:
Grale:
Čitam ivane,al sam se nadovezal na dio di spominjes mladež...
Pa ja sam isto pi*darije znal radit,naravno ne takve bolesne,al sam bil pubertetlija sa 16 godina...
To je sve u psihi pojedinaca,ali ima nešto i u odgoju,jer svi su bili dobra djecica,a starci nisu ni znali kaj njim klinci rade..
Pa onda dok postanu stariji,rade pi*darije...
Piju i drogiraju se jer misle da je to kul i da budu glavne face,a u biti njim se svi smiju,garant su se i ovome smijali jer mu se nije digel pa je lik popizdel i napravil sranje...
Da je fino curu odvel na romanticnu večeru i u kino,nebi mu trebal mikser kasnije...
ivanm:
i ja sam bio mlad i bio po tulumima, ali grupni seks i redaljke su bili u moje vrijeme nastrani..
tko je bio u vezi bio je, bilo je kurvica doduše i takvih stvari ali to je bilo u manjini i skrivano da se ne vidi.. a grupni seks u glavnoj sobi na tulumu i to još svi sa istog faksa, i to je pod normalno ma mislim bolesno..
ivanm:
http://www.blinker.hr/index.php/rss/view/Silovana_studentica_pocela_komunicirati_s_lijecnicima/70622
kaže da nije kriv :)
to je valjda neki splitski sindrom..
edit:
nije ni čudo da je bilo sranje pa sa 1.5 promil si pijan ko zemlja..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trbosjeku-iz-podstrane-izmjereno-144-promila-alkohola-istrazuju-je-li-bio-i-drogiran/647733.aspx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju