Općenito > Generalno o skuterima

Blokade

<< < (18/26) > >>

Genesis051:
Ja bi njoj "podvalio" nešto lijeno od 125 ccm, pa neka zajedno polaže A(1) kategoriju, bar njoj poslije ostane samo vožnja,  za polagat za auto... 2 muhe jednim udarcem... ovu Gileru zamijenit za jaču, ili što već iskrsne tada... (npr. jedan "X8" ili nexus (nije li izašao ovaj "mali") od 125... vožnja u fotelji, a isto može svukud... ako sam ja mogao do Zg sa 50... )... ma, vrijeme će pokazat...

Doomsday:

--- Citat: Genesis051 - 01 Siječanj, 2007, 02:53:45 ---Ja bi njoj "podvalio" nešto lijeno od 125 ccm, pa neka zajedno polaže A(1) kategoriju, bar njoj poslije ostane samo vožnja,  za polagat za auto... 2 muhe jednim udarcem... ovu Gileru zamijenit za jaču, ili što već iskrsne tada... (npr. jedan "X8" ili nexus (nije li izašao ovaj "mali") od 125... vožnja u fotelji, a isto može svukud... ako sam ja mogao do Zg sa 50... )... ma, vrijeme će pokazat...

--- Kraj citata ---

Nije loš plakleni plan... :laughing7:
Nexus 125 i nema, ali i nebi ti ga preporučija, kad bi i bija, nabrijali bi ga... :laughing7:
Imaš X8 Street, zračno hlađenje, malo konja i niska cijena, 125 kubika ima 10 konja, ali ga prošlo lito nije bilo u ponudi kod nas, negosamo od 150 kubika Street, 12 konja, ali mislin da će bit ili će se moć i naručit 125 kad tebi bude tribala... :icon_biggrin:
To bi bila prava stvar, 125 kubika, povoljno, udobno, lino, nema puno zajebancije... :drunken_smilie:
Samo pomalo... :icon_thumright:

mrcina:
za koliko jače 150 ili 250 ccm
150 ccm ako ti nisu mrski kinezi kod beta moto luna kopija najnovijeg peugeota
250 ccm ako ti pak lova nije problem yamaha x-max

Doomsday:

--- Citat: mrcina - 01 Siječanj, 2007, 20:20:30 ---za koliko jače 150 ili 250 ccm
150 ccm ako ti nisu mrski kinezi kod beta moto luna kopija najnovijeg peugeota
250 ccm ako ti pak lova nije problem yamaha x-max

--- Kraj citata ---
Ma, mrc, govori za kćer, nakon šta položi A1, mora uzet nešto do 125 kubika... :laughing7:
X8 Street 125 kubika je idealan za nju, povoljan, 10 konja, velik, udoban, lin, Gene će bolje spavat, a ona će se lipše vozit nego na runneru... :icon_biggrin:

Mr J:
Uzmi joj Lunu Atticu!
nece biti skupa a izgleda dobro a nije niti prejaka za nju! Mislim da je bolji izbor nego X8!

Dogovori se sa Mariom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju