Općenito > Generalno o skuterima
Blokade
Genesis051:
Valjda sistem ponude i potražnje... Ovdje u Ri, valjda dečki manje sami istražuju (u glavnini, ne konkretno) svoje skutere, - više svraćaju njima u servis, pa mogu držat (nešto višu) cijenu...
filiplatinovicz:
Meni u praksi tehnika naprosto ne leži i ne da mi se s time prtljati. Dođem do neke točke kad ne znam što bi dalje i zbog toga ovisim o klasičnoj servisnoj usluzi. Ne želim time reći da sam baš Dudek. Teorijski kužim dovoljno ali kad počnem šrafat nadjem se u nekom novom, nepoznatom svijetu... Možda bi Ti mogao konkretno pomoći netko od riječanina s našeg foruma?
Genesis051:
Ne sumnjam !!! :icon_thumright: ... jedino moram sam sa sobom rasčistit, što želim s tim skuterom... ako mi ga "preuzme" kćer, onda mi i ne treba vanserijski.. (bar) 2 godine će biti pod blokadom, dok malo ne "preživi" sa 50 Km/h... kad skupi nešto iskustva, onda može(mo) dalje...
svakako ću ju nastojat uključit u forum, kad počne vozit....
StreetRunner:
--- Citat: Genesis051 - 28 Prosinac, 2006, 23:26:38 ---Ne sumnjam !!! :icon_thumright: ... jedino moram sam sa sobom rasčistit, što želim s tim skuterom... ako mi ga "preuzme" kćer, onda mi i ne treba vanserijski.. (bar) 2 godine će biti pod blokadom, dok malo ne "preživi" sa 50 Km/h... kad skupi nešto iskustva, onda može(mo) dalje...
svakako ću ju nastojat uključit u forum, kad počne vozit....
--- Kraj citata ---
Ma nemoj joj to radit.Uostalom ženske su puno opreznije od nas neće tu bit problema.Kakva blokada :laughing6: :toothy9: :notworthy:
Genesis051:
Ova nije oprezna :nono: ... na tatu ! :laughing7:
Ludo pa živi... Nije me toliko ni strah njezine brzine, nego ima frendicu iz razreda s kojom se sprema početi voziti, pa da ne bi bilo kakvih utrkivanja...
Ustvari, definitivno si mi dao dilemu, jer ni osobno nisam posebno uvjeren u blokadu, ali opet... ipak, imam još 2 godine z razmisliti... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju