Općenito > Generalno o skuterima
Blokade
r.e.!:
--- Citat: filiplatinovicz - 01 Kolovoz, 2006, 09:07:23 ---prije stavljanja velike tablice treba obavit homologaciju... osim toga, ti bi stavio, hebe se Tebi, ali nemaju svi A kategoriju, koju automatski povlači velika tablica!
dakle, kazna je mislim 300 - 500 kunića, ali je veća zdarijapi sto ti na izvanrednom tehnickom skinu pločicu dok skut ne blokiras, pa ponovno na tehnicki.... a i to kosta....
--- Kraj citata ---
Svi koji se voze na dva kotača trebali bi je imati. Ako ništa drugo, bar da nauče pravilno krenuti i stati, da nauče kuda gledati u zavoju, da se nauče polukružno okrenuti, da se nauče okrenuti na malooj površini bez malataranja nogama...
A ne kao ovi sa "B" kategorijom koji voze skutere od 50 ccm koje poznam. :party0049: :evil5:
A koliko košta homologacija?
r.e.!:
Koga zanima homologacija za skuter od 50 ccm (u vezi skidanja blokade i stavljanja velike tablice) može nazvati 01/6379200 i pitati sve u svezi istoga.
filiplatinovicz:
--- Citat: r.e.! - 02 Kolovoz, 2006, 14:00:51 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 01 Kolovoz, 2006, 09:07:23 ---prije stavljanja velike tablice treba obavit homologaciju... osim toga, ti bi stavio, hebe se Tebi, ali nemaju svi A kategoriju, koju automatski povlači velika tablica!
dakle, kazna je mislim 300 - 500 kunića, ali je veća zdarijapi sto ti na izvanrednom tehnickom skinu pločicu dok skut ne blokiras, pa ponovno na tehnicki.... a i to kosta....
--- Kraj citata ---
Svi koji se voze na dva kotača trebali bi je imati. Ako ništa drugo, bar da nauče pravilno krenuti i stati, da nauče kuda gledati u zavoju, da se nauče polukružno okrenuti, da se nauče okrenuti na malooj površini bez malataranja nogama...
A ne kao ovi sa "B" kategorijom koji voze skutere od 50 ccm koje poznam. :party0049: :evil5:
A koliko košta homologacija?
--- Kraj citata ---
mozda oni koje poznas imaju u vlasnistvu cvaju 50 ccm i sanjaju vespu...
ali u medjuvremenu voze testne skutere od kojih mnogima curiju sline! :headbang:
r.e.!:
Znam jednoga :skuter: :skuter:
filiplatinovicz:
krecem na put s atlanticom 250, onda ga mijenjam za nexusa u zutoj lokvi... pa do medjugorja. nisi se ocitovao, hoces li sa mnom. samo se nadam da nisi u novalji veceras i da ce pasti kahva u pubu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju