Općenito > Generalno o skuterima
Blokade
r.e.!:
Ja da imam skuter od 50 ccm skinuo bih blokadu i stavio veliku tablicu. I mirno živio dalje... :fart:
filiplatinovicz:
prije stavljanja velike tablice treba obavit homologaciju... osim toga, ti bi stavio, hebe se Tebi, ali nemaju svi A kategoriju, koju automatski povlači velika tablica!
dakle, kazna je mislim 300 - 500 kunića, ali je veća zdarijapi sto ti na izvanrednom tehnickom skinu pločicu dok skut ne blokiras, pa ponovno na tehnicki.... a i to kosta....
enigma:
slažem se s filipom...ima puno toga...a homologacija je sve samo ne jeftina....stoga... :dontknow:
filiplatinovicz:
... stoga treba kupit pravi skut ili motor.
meni moj peugeot sluzi samo za po gradu. i to je ok. danas sam mu promijenio gume, dvije save kod monda 405 kuna (uz specijalni popust za mene jer su inace oko 500) i 100 kuna vulkanizeru za demontazu, balans, montazu i nove ventile... eto zasto volim mali skuter, jer je jeftin, a jeftino je i gorivo i odrzavanje.
s druge strane, s njime sam isao u eph, a onda otisao malo djirat na x8 250 po gradu. sasvim druga priča. to je zvijer naspram mom malom cvaji. brz, udoban, ma ziva ludnica. prema tome, mislim da svatko ko ima A kategoriju ne bi se trebao zajefrkavati s mopedima, osim ako nije u situaciji u kakvoj sam ja!
enigma:
ukoliko nije samo i isključivo za grad, onda svakako barem 125-tica...za po gradu i kraće relacije ne treba jače od 50...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju