Tehnički kutak > Garaža

Moji ostali projekti

<< < (10/25) > >>

MarinM:
a sta nebi onda bio dobar dell 12,imam ga na aeroxu pa bi zamijenio..

2mario2:

--- Citat: MarinM - 02 Prosinac, 2012, 19:41:49 ---a sta nebi onda bio dobar dell 12,imam ga na aeroxu pa bi zamijenio..

--- Kraj citata ---
pa bio bi dobar... ja sam napisao za 17.5 ako imaš koju kunu viška da ga kupiš, jer dobar bi bio sad i ako bi stavljao jednom kit... al i ovaj 12 za serijalu je ok... ja sam imao neki TK 16, a kad sam stavil Dell 17.5 skut mi se doslovce preporodio i mogo sam ga odlično i lagano naštelat...

edit: mob me opet *ebe, pa sam 2 put postao (ruknut ću ga jednom u zid sunce mu ljubim Huawejsko)... sorry...

MarinM:
bem ti gileru glupavu,sve vise mislim dat cu ga za sitne pare,samo me jebe, nikad na zelenu granu.EVO OPET DOZIVIO STRAHOTU SKORO MI SRCE STALO  :angry7:  Znaci vozijm ja ljepo na pocetku gusi na pun gas trokira al eto, po satu 60-65 i ide... ide ide i sad na ravnici cujem ja neko ribanje i zablokira mi zadnji kotac i ugasi se gilera. psujem sve moguce grcke i negrcke bogove :hmh: naravno odmah najgore misli zaribo,ode,gotovo je. Malo se okrenem a po cesti sta drugo nego MOJ NOVI MALOSSI KEVLAR REMEN. stavicu sliku kasnije.gledam ja taj remen znaci izgreban od dole i od gore i popucan svuda. skupio to i guro gileru kilometar do bakine kuce. Naletio prijatelj i otiso doma nisam nista ni otvaro ni nista nervozan sam ko pas. eto to je to. zna neko zas bi se to dogodilo,znaci remen je novi,ima 500km mozda

Reponja:
Kako je uspio izletiti van?
Vozio sa otvorenim deklom?
Ako jesi, moguće da ti je uletio kamenčić, i voila!

MarinM:
zatvoreno deklo,neznam kako eto neide mi u glavu,mozda kroz one rupe iza  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju