Tehnički kutak > Garaža
Moji ostali projekti
Sonny br.11:
--- Citat: MarinM - 02 Prosinac, 2012, 14:52:13 ---Eto ja sam ju slozio i sve kako spada međutim kad pri kretanju nabijem gas se gusi, a u voznji preko pola gasa neide jer trokira :dontknow: :dontknow: Mozr bit da je prevelik karb i dizna i sve to skupa? Karb je 19,dizna 82 na serijali samo ima spuh i roline 3,5. Skuter nakon kretanja,nakon odgurivanja nogom kao da na određenim okretama dobije turbo, pocne kidat i onda pocne tokirat? Mislite da bi 12 sa 92 diznom bolje paso?
--- Kraj citata ---
tako je meni bilo dok mi je zraka sastrane vukao...nije bila dosta stegnuta šelna na prirubnici
MarinM:
kad stavim gljivu onda jos i ide,kad stavim airbox nemozes turirat kako ga davi, i odmah se ugasi...
[R]UNNE[R]:
.
MarinM:
Jos nisam sazno koliko je serijski na runerici 2004. godiste..
2mario2:
--- Citat: MarinM - 02 Prosinac, 2012, 18:55:28 ---Jos nisam sazno koliko je serijski na runerici 2004. godiste..
--- Kraj citata ---
nisam 100% siguran, al mislim da je original karb na Runneru tog godišta Weber 12mm... po meni skini ovaj 19 (prevelik je taj ipak) i stavi Dellorto 17.5... mislim da nemreš pogriješit s tim karbom (bio skut serijala ili s nekim slabijim kitom)... ja ga imam i prezadovoljan sam... i lako ga je uštelat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju