Općenito > Generalno o skuterima
Novi scoot 50-ka --> Mišljenja
playaa:
a piaggio nrg power? meni najlipši,a isti ko runner,nisam baš čuo ovakve priče ko za runnera :D
MarinM:
Hahahah znao sam :) Tako treba :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Tomi_ZG:
Je#iga,moj je očito rađen u ponedjeljak,nakon pijanog vikenda dotičnog jebivjetra koji ujutro i popodne prčka i prebire po riži u blatnjavom polju,a noćnu smjenu odrađuje sklapajuči đilere
Grale:
--- Citat: Tomi_ZG - 15 Studeni, 2012, 22:59:34 ---Je#iga,moj je očito rađen u ponedjeljak,nakon pijanog vikenda dotičnog jebivjetra koji ujutro i popodne prčka i prebire po riži u blatnjavom polju,a noćnu smjenu odrađuje sklapajuči đilere
--- Kraj citata ---
:laughing7:
Upalo mu zrno riže pri sastavljanju bloka, pa su ležaji proružili :toothy12:
Jebiga,tvornička greška je moguća kod bilo kojeg vozila, samo kaj u drugim zemljama, odma ti ili poprave vozilo o svojem trošku ili dobiješ drugo, samo se kod nas peru ruke od odgovornosti...
Anthrax:
--- Citat: MarinM - 15 Studeni, 2012, 22:59:02 ---Hahahah znao sam :) Tako treba :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a sta cu, ne mogu je pustiti da se ubije na SF-u ili da joj stane negdje, a Bozic dolazi i krenule akcije :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju