Općenito > Generalno o skuterima

Novi scoot 50-ka --> Mišljenja

<< < (8/16) > >>

MarinM:
Imas sf2 u garazi, pa sta ce ti skuter  ???

Tomi_ZG:

--- Citat: daRio - 15 Studeni, 2012, 22:38:58 ---to su 3 različita stila i odluka je individualna i sa svakim će biti zadovoljan koliko god svi viču da je to kinesko smeće.

--- Kraj citata ---
Pa kad runner stvarno je kad pogledaš koliko košta novi,mislim i prva dva navedena su isto kinezi al im je i cijena normalnija.
Vozim dotičnoga,sam sam ga platio i zaradio pa ga smijem popljuvat i posrat,a i kaj bi ti rekao za novi skuter kaj dođe te pare pa ti nakon 5000km radilica ima pol metra lufta,i onda ti još ovlašteni ne prizna garanciju.

daRio:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Studeni, 2012, 22:45:51 ---
--- Citat: daRio - 15 Studeni, 2012, 22:38:58 ---to su 3 različita stila i odluka je individualna i sa svakim će biti zadovoljan koliko god svi viču da je to kinesko smeće.

--- Kraj citata ---
Pa kad runner stvarno je kad pogledaš koliko košta novi,mislim i prva dva navedena su isto kinezi al im je i cijena normalnija.
Vozim dotičnoga,sam sam ga platio i zaradio pa ga smijem popljuvat i posrat,a i kaj bi ti rekao za novi skuter kaj dođe te pare pa ti nakon 5000km radilica ima pol metra lufta,i onda ti još ovlašteni ne prizna garanciju.

--- Kraj citata ---

Rekao bi ti da mi te je žao jer nisi imao sreće.
Usput,imam navedeni Typhoon 50 star 16 mj i neki dan sam prešao 28000 km.
Od kvarova,zaštekala sajla brzinomjera i pukao jedan šaraf od auspuha,sve pokrila garancija.

Drnda:
tomi je u pravu... runnerima su plastike jako lose, i vole  kroz sezonu se unutarnje malo micati, tj skuzis koliki luft dobiju, a nezz zasto i one plastike ajmo reci gdje su bubrezi na staroj, puknu iz cista mira, nikakav pad ili nesto, kroz 3 mjeseca pukle s obe strane.. zasto neznam, ali vidio sam na jos par komada isti slucaj  :icon_scratch: :icon_scratch:

nebitno, ako znamo da su sva 3 skuta vecinom iz kine, a ne gledas nesto osim ta 3, uzeo bih ili sportcity- ili tajfuna jer su cijenom pristupacniji, a za grad ti nista bolje ne treba  :icon_thumright:

a tomi, bas nemas srece, runer sto se tice masine je stvarno kvalitetan... nisam cuo za neke kvarove koji su se dogodili ajmo reci bez nekog povoda

Anthrax:

--- Citat: MarinM - 15 Studeni, 2012, 22:42:49 ---Imas sf2 u garazi, pa sta ce ti skuter  ???

--- Kraj citata ---

za bolju polovicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju