Tehnički kutak > Tuning skutera
leovince zx !!!
SlowRider:
--- Citat: Area51 - 18 Kolovoz, 2008, 09:33:23 ---Neznaš ti što je iritacija dok nečuješ LeoVince sprinter ili tako nekako. Taj se dere ko da skuter ima 10 takTTova.
Eo jedno nubovsko pitanje. Da li bi bilo moguće što postići kada bi eksperimentirao sa drugim sajlenserima na takvim auspusima. Veći, duži, širi... od onih koji dolaze serijski? Ili nije nitko probavo ??
--- Kraj citata ---
za mene je sprinter najtsi spuh od leo vincea :dontknow: sve ovisi o trenutnom stanju spuha. A sto se tice topa, ja sam radio duzi i dobije se manje dB :icon_thumright:
Pupo:
Kad smo se mi vozali sa tim leovinceom to je mene ubijalo. Ni nije toliko glasno koliko predeka pomalo. A možda je bio i sjeban.
Najbolji zvuk je kada ti pukne grana i onda još opizdiš neku rupu na cesti pa se lom narikta. Prolazim kroz grad i hoću umrjet od srama.
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 18 Kolovoz, 2008, 09:52:43 ---
--- Citat: Area51 - 18 Kolovoz, 2008, 09:33:23 ---Neznaš ti što je iritacija dok nečuješ LeoVince sprinter ili tako nekako. Taj se dere ko da skuter ima 10 takTTova.
Eo jedno nubovsko pitanje. Da li bi bilo moguće što postići kada bi eksperimentirao sa drugim sajlenserima na takvim auspusima. Veći, duži, širi... od onih koji dolaze serijski? Ili nije nitko probavo ??
--- Kraj citata ---
za mene je sprinter najtsi spuh od leo vincea :dontknow: sve ovisi o trenutnom stanju spuha. A sto se tice topa, ja sam radio duzi i dobije se manje dB :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Aj jedno pitanje za tebe SlowRider pošto se kužiš. Dal bi se ZX čul puno tiše kad bi montoral na kraju postojećeg topa još jedan zx top kojeg bi zafrknul da ide nazad? I dal bi izgubil kaj na performansama?
Ja bi iz zajebancije baš probal tak nekaj! :icon_biggrin:
STunrider:
aid da ne otvaram novu temu, jel zna netko sta bi se sve trebalo napravit kad bi ja ugradio zx na jet (tsdi, pricali su mi da bi trebalo mjenajt neku mapu paljenja?!
speed_ceky_klc:
sta mislite koje rolice da stavim na speedfight da bolje ide i iam zx?????? :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju