Tehnički kutak > Tuning skutera

leovince zx !!!

<< < (9/11) > >>

speed:
kao prvo nemozes sam raditi,pogotovo ako ti je prvi put,kupis si malossi set,u njemu dobijes 3 seta-tri tvrdoce,

igor.sb:

--- Citat: speed - 16 Kolovoz, 2008, 15:32:04 ---kao prvo nemozes sam raditi,pogotovo ako ti je prvi put,kupis si malossi set,u njemu dobijes 3 seta-tri tvrdoce,

--- Kraj citata ---

sam ne mos kao sto speed kaze, a ne kupuj federe nikakve jer ces dobiti uz zx-a, u slucaju da ne pasu onda kupuj, al prvo trazi polovne bijeli i l zute malossi za serijsko kvacilo, ako ne bude bilo onda kupuj cijeli paket 130kn  :icon_thumright:

Toyota Jarun:
puno fala decki!! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

dhorvat:
Ja sam na minarelliju uz ZX-a dobil rolice i nekakve žute federe kuplunga. Sve je bilo super, i zvuk je bil prebolestan za razliku od serijskog, ali ima jedan ali.

Vozim se duže vrijeme i ponekad popizdim na taj zvuk. Dobro ti neki vele da iritira nakon duže vožnje al ipak to je stvar pojedinca...

Ja znam ponekad i 120 km napravit u komadu i kad smo još dvojica na motoru i kad je još cijelim putem lagana uzbrdica... Nema tišine tu  ::)

Pupo:
Neznaš ti što je iritacija dok nečuješ LeoVince sprinter ili tako nekako. Taj se dere ko da skuter ima 10 takTTova.

Eo jedno nubovsko pitanje. Da li bi bilo moguće što postići kada bi eksperimentirao sa drugim sajlenserima na takvim auspusima. Veći, duži, širi... od onih koji dolaze serijski? Ili nije nitko probavo ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju