Ostalo > Motocikli

aprilia rs 125

<< < (4/6) > >>

Drnda:
puls, slusaj fatalitya jer ti je dobro rekao i sve cijene koje je napisao su takve.... klip se krece oko 700 kn (klip, karike, osiguraci i bolcna)
ja nezz gdje vi to kupujete pa su takve paprene cijene....

pa jbt, isplativije onda kupiti kovani klip i razbusiti cilindar i imati stroker makinu nego kupiti sam klip u originalnom pakovanju

Pulss:
Mozda je u pravu, al trazia san po netu i nisan nasa, a ti isto slobodno pogledaj na ebay pa ces vidit cijene...

Bia je prije par mjeseci lik sta je trazia polovne djelove za rsa pa je reka neke cijene ovde od djelova sta je pokusa nabavit...

Al nikako mi nije jasno da je klip tako jeftin, i to jos asso...

Pa pogledaj, cijena klipa za spa na web shopu i sc je 900-950kn, za ostale bb masine je oko 100e... pa jel moguce d aje za rsa jeftiniji ?

Drnda:
moguce je, on se bavi s time pa ga kontaktiraj ako ti treba, ja sam prosle sezone uzimao nesto i cijene su tu negdje kako je i rekao

btw sp je 180ccm a rs je 125, velicina klipa je drugacija

fatal1ty:
Kakav mrtvi BB, pa RSa ima po europi triput više nego bigboreova, naravno da su dijelovi jeftiniji. Nisu svi sirotinja ko hrvati pa moraju vozit skutere  :laughing7:

Prox ili Vertex možeš nabavit i za manje od 700kn klip ako si snalažljiv... čak je wossner kovani oko 100e, kak nebi bio onda assowerke... bokte pa nije to bugatti među klipovima,to je mjesto ipak sačuvano za wiseco ako se razumijemo  :dontknow:

I šta kakve veze šta plaćaš poštarinu i pdv, pa odeš na poštu i vrate ti strani porez, a poštarina je 10-20e... to nije puno. Al ste vi ćuneri a neznate sve tajne import-export krađe dijelova  :headbang:   :icon_biggrin:

P.S Set brtvi za cijelu mašinu dođe 210kn, a ne 70e...i to athenin set a ne neki kineski. Ležajevi u lagerosu za radilicu dođu 60kn komad, ...i zamisli isti kao original ugradnja, a ne 70e kao šta si ti napisao ! Nemoj lupetat ak neznaš.

Pulss:
A ok, onda, nego gledna po netu ovde i ne cini mi se da su bas jeftini djelovi paa  :dontknow:

Probat cu nac temu di je taj lik pisa kad je kupova komplet brtve za rsa

--- Citat: Drnda-1 - 16 Studeni, 2012, 23:03:26 ---btw sp je 180ccm a rs je 125, velicina klipa je drugacija

--- Kraj citata ---
Znaci samo velicina klipa je tu bitna, bez obzira na masinu ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju