Ostalo > Motocikli
aprilia rs 125
rs50:
Eh ljudi interesuje me na sta bih trebao obratiti paznju pri kupovini navedenog modela motora? posto sam nasao navedeni model 2006g za nesto manje od 1800e,pa sada me zanima na sta bih najvise trebao obratiti paznju?
rs50:
hocel mi ko konacno dati neki savjet?
Pulss:
Tesko da ces nac koji nije zgazen i sa malo km, a opet ako ga nades sa malo manje km tko zna kako je odrzavan.. Djelovi su jako skupi(samo cil je oko 350e mislim)... Ugl rijetki su takvi uredni skutovi i odrzavanje nije bas jeftino... Stavi link od tog sta si ga nasa
rs50:
--- Citat: Pulss - 15 Studeni, 2012, 01:58:59 ---Tesko da ces nac koji nije zgazen i sa malo km, a opet ako ga nades sa malo manje km tko zna kako je odrzavan.. Djelovi su jako skupi(samo cil je oko 350e mislim)... Ugl rijetki su takvi uredni skutovi i odrzavanje nije bas jeftino... Stavi link od tog sta si ga nasa
--- Kraj citata ---
ovaj ima oko 17tkm predjenih nedavno je radjena generalka cca prije 1000km stavljena nova radilica,klip,cilindar....nez nisam isao da ga vidim,nego na sta bih trebao da obratim paznju pri kupovini?
Pulss:
Ako nema racune od te generalne, zaboravi.. velika vecina prica generalna ovo ono a nista od toga...
A gle, masina ti je glavna, djelovi su jako skupi tako da je rs macak u vreci, mozda naletis na neki ocuvan model koji je i uredno odrzavan, ali takvi si rijetki, uz to i kostaju..
Ako ti je bas rs napet toliko, radije nades nekog jeftinog pa nanovo slozis masinu tako da znas na cemu su, sve ostalo ti je rizik.
Mislim da nema rsa kojem dusa nije izvadena, jos kad znas da vecinu voze klinci koje boli k za skuter i odrzavanje gledaj koliko se to isplati..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju