Općenito > Retro-skuteri

Dijagnosticirana PXomanija

<< < (17/21) > >>

r.e.!:
Nego mi reci, kako danas Vespa ide?

filiplatinovicz:
još je u postelji... jučer je od povratka do podneva pustila malo goriva na auspuh pa je prije mog polaska na vožnjicu bila okružena sa sedam vatrogasaca i tri zaštitara. onda sam po povratku zatvorio benzin i prije odlaska kući provjerio. ni kapi! Na pregled i servis ide 14. do tada će biti u garaži eph, a ja ću svakodnevno odvozit po sat do dva po gradu...
možda se otputim i na sljeme!

eladio:

--- Citat: filiplatinovicz - 06 Prosinac, 2006, 02:11:38 ---Teorija o opakim pilama ne otpada... štoviše, smiješi mi se jedna supermoto aprilia koja na hard test dolazi u proljeće. ali, ona je takodjer pogodna za uvježbavanje mjenjača... uostalom, cijeli život vozim aute s mjenjačem... treba savladat samo grif! no, u lici bih volio imati vespu. možda s re-om napravim sporazum kao u jednom starom filmu... on pregazi moju punicu, ja njegovu! a za to obojici trebaju - vespe!

razumijem i sve one kojima je vario neobičan i stran. tako je meni kad vozim aute s automatikom. Ukopam lijevu nogu tako da me poslije boli i često ruku automatski polažem na ručku mjenjača pa sam onda sam sebi glup...
a vespa je doista posebna... ovi što je prodaju, obično ju duuugo ne voze, pa da ne stoji ili su kupili neki veliki motor... možda mnogi od njih nemaju prilike uživati u vožnji... možda ih zbog toga ne treba osuđivati, već s njima suosjećati... a sigurno ima i onih koji su vespu kupili iz razloga koje navodiš... i opet dobro!

--- Kraj citata ---

cek da shvatis da svim motorima na svijetu mjenjac ide u kontra stranu , jedino vespi kako treba :rofll:

Doomsday:
Ček, ček, oli koza (APN) nije isto imala ka i Vespa, naopako...  :icon_scratch:  :dontknow:

eladio:

--- Citat: Doomsday - 06 Prosinac, 2006, 11:43:26 ---Ček, ček, oli koza (APN) nije isto imala ka i Vespa, naopako...  :icon_scratch:  :dontknow:

--- Kraj citata ---

koliko znam ne  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju