Općenito > Retro-skuteri

Dijagnosticirana PXomanija

<< < (16/21) > >>

Genesis051:
Uhh... nakon godina i godina vožnje sa mjenjačem, ovaj vario je prvih par mjeseci (sad sam se donekle navikao podnosit ' :icon_biggrin:   :laughing7: ...) bio pravi nightmare za moje uši, k'o da stalno klizi kvačilo...
E, štovani djede, i naslućujem utjecaj Vespe... To je kult... Nadjačala je svu suvremenu konkurenciju, opremljenu svakakvim čudima tehnike, protivi se svim zakonima ratia... to je u srcu onih koji ju voze...
Ovi, što je prodaju...to nisu poklonici 2 kotača, niti Vespe... to su samo (bili) ljudi koji su uzeli "nešto praktično" za doći do posla itd.

filiplatinovicz:
Teorija o opakim pilama ne otpada... štoviše, smiješi mi se jedna supermoto aprilia koja na hard test dolazi u proljeće. ali, ona je takodjer pogodna za uvježbavanje mjenjača... uostalom, cijeli život vozim aute s mjenjačem... treba savladat samo grif! no, u lici bih volio imati vespu. možda s re-om napravim sporazum kao u jednom starom filmu... on pregazi moju punicu, ja njegovu! a za to obojici trebaju - vespe!

razumijem i sve one kojima je vario neobičan i stran. tako je meni kad vozim aute s automatikom. Ukopam lijevu nogu tako da me poslije boli i često ruku automatski polažem na ručku mjenjača pa sam onda sam sebi glup...
a vespa je doista posebna... ovi što je prodaju, obično ju duuugo ne voze, pa da ne stoji ili su kupili neki veliki motor... možda mnogi od njih nemaju prilike uživati u vožnji... možda ih zbog toga ne treba osuđivati, već s njima suosjećati... a sigurno ima i onih koji su vespu kupili iz razloga koje navodiš... i opet dobro!

Doomsday:
It's all good, man... :icon_flower:  :weed: :joks: :toothy4:

Neka vespi, i ljudi šta ih prodaju, nikad neznaš kad ćeš se probudit jedno jutro, i diagnosticirat da moraš pod hitno postat vespozzo...  :winking:

r.e.!:
Pomalo Djede, samo pomalo...
Lagano puštaj kvačilo, kada osjetiš da hvata lagano gas i  :biker: :biker:
Druga solucija je da je ubaciš u 1., stisneš kvačilo i napraviš kratki sprint i onda se samo baciš na nju pustiš kvačilo i eto te u pokretu.  :toothy9: :toothy9:
Jedino što to moraš onda ponavljati na svakom križanju i semaforu :toothy10: :toothy10: :toothy12: :toothy12:
Nisam mogao odoliti :dontknow: :toothy11: :toothy9:

filiplatinovicz:
a očito nisi!  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju