Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +
Grale:
Lufta ko i moja :D
Koje si lagere stavljo?
pitaNS:
--- Citat: Grale - 22 Prosinac, 2012, 00:53:14 ---Lufta ko i moja :D
Koje si lagere stavljo?
--- Kraj citata ---
SKF 6204 C4 poliamidni kavez
pitaNS:
Posle dugo razmišljanja oko farbanja blokova i felni odlučih se da posao uzmem u svoje ruke!! Doći će na red kasnije i plastike pa taman sad da se ispraksam malo... :glasses9:
Kupljene su potrebne stvari: Body Wash primer&Activator kao podloga (meša se 1:1), Body filler za popunjavanje neravnina, akril crna i metalic zlatna boja u kombinaciji sa katalizatorom i razređivačem, Nitro razređivač za čišćenje, posudice za razmeravanje, fine šmirgle za šmirglanje Body fillera, i pištolj kao jedan od boljih amaterskih kako kažu..
Blokovi i felne pripremljeni za farbanje
nanet prajmer na felne
nanet Body filler i ostavljeno da se suši....
Uskoro sledi šmirglanje fillera, tj glačanje površine pre finalnog farbanja...Blokovi idu u neku crnu grafitnu boju (vuče na tamno sivo malo), a felne će ići u zlatnu boju za koji dan!! Eto, nadam se da neću uprskati stvar.... :dontknow:
gumy:
Najbitnija je priprema, dobro taj filer ugladi, pazi na omjer utvrdjivaca. Ako imas kakvu grijalicu stavi kad ofarbas prednju jer.se.puno brze osusi boja po ovom hladnom vremenu.
pitaNS:
ok, provalio sam da treba taj filer pažljivo ušmirglati da se dobije baš glatka površina..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju