Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (57/78) > >>

pitaNS:
heheheh drago mi je da vam se sviđa...Raspoloživ je na full spektru gasa, od 2 mm do punog gasa!!
Što se tiče potrošnje, ode mi 5lit u 3-4 dana što se provozam po 5-6km-a

ivan.kozic.12:
Bravo Pita, projekt je brutalan,motor je brutalan, potrošnja je brutalna  :notworthy:
Imaš najveće pivo u Laze Telečkog ako opet dođem u NS  :icon_thumright:

pitaNS:

--- Citat: ivan.kozic.12 - 27 Lipanj, 2013, 21:58:53 ---Bravo Pita, projekt je brutalan,motor je brutalan, potrošnja je brutalna  :notworthy:
Imaš najveće pivo u Laze Telečkog ako opet dođem u NS  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hehe hvala, hvala...
A za pivo ćemo lako, popićemo ga!! može u Laze Telečkog...

ljubo46:

--- Citat: pitaNS - 29 Svibanj, 2013, 09:54:02 ---Danas sam mozgao i pravio nosače za led lampe...Kako fabrički far nema mesta a nisam hteo njega da sečem i prepravljam pa i time uništim, rešio sam da napravim neke nosače u koje ću ubaciti led lampe...Išao sam na što jednostavniju varijantu a da bude funkcionalno!!

Napravio sam L nosače od metalnih flahova koje sam pričvrstio u postojeće nosače za far, a kupio sam aluminijumsku cev u koju na tesnac ulazi led lampa..Evo kako izgleda sa prednje i zadnje strane:

Iako led lampa ulazi na tesno u cev i ne ide nikuda, ipak sam osigurao sa 2 mala šrafića na ivicama da lampa slučajno ne izleti napolje..I montirao da vidim kako to sad sve izgleda

Ostaje da napravim i drugi far, da malo te nosače sredim i prefarbam a aluminijumsku cev ispoliram do visokog sjaja!!  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
e pozz zanima me kako si spojio te ledice? jel direkt stuja s akumulatora s ugrađenim novim prekidaćem? ili si na postojuči prekidać doveo žicu plus na paljenje na kontakt? zanima me zato što ću nešto slično radit na svom samo s ledicama 5x2w...

pitaNS:

--- Citat: ljubo46 - 04 Srpanj, 2013, 20:45:04 ---e pozz zanima me kako si spojio te ledice? jel direkt stuja s akumulatora s ugrađenim novim prekidaćem? ili si na postojuči prekidać doveo žicu plus na paljenje na kontakt? zanima me zato što ću nešto slično radit na svom samo s ledicama 5x2w...

--- Kraj citata ---

sa fabričke instalacije sam izvukao postojeće žice za svetlo i spojio na novi prekidač...i to je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju