Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +
pitaNS:
--- Citat: pajo - 27 Lipanj, 2013, 09:52:55 ---Ma da ova s6 je totalni promasaj em sto je dugacka i unutarnji fi je manji nego seriski minarelli.usis je ok sto dođe u setu.
--- Kraj citata ---
ma da, ok ja sam nju bio proširio da bi karburator stao u nju ali je svakako promašaj za 13.000 rpm..
Što se tiče dizne, tu traži...ipak je ovo MHR70 i karb 28mm i 13.000+ rpm...treba mu dati goriva :icon_biggrin:
nomad:
Milina za slusat, nema boljeg zvuka na cvaji od mine koja vrti 10000+ :notworthy:
Mikac21:
--- Citat: nomad - 27 Lipanj, 2013, 17:08:05 ---Milina za slusat, nema boljeg zvuka na cvaji od mine koja vrti 10000+ :notworthy:
--- Kraj citata ---
upravo to,kad cujem od frenda roxa sa due+ kad zadere,odma se naježim :laughing11: a tek ovo uživo ćuti :icon_biggrin:
btw.. jer uspijes sa punim tankom stici sa benzinske do iduce benzinske ;D
Aprilia sr70:
--- Citat: Mikac21 - 27 Lipanj, 2013, 17:25:37 ---
--- Citat: nomad - 27 Lipanj, 2013, 17:08:05 ---Milina za slusat, nema boljeg zvuka na cvaji od mine koja vrti 10000+ :notworthy:
--- Kraj citata ---
upravo to,kad cujem od frenda roxa sa due+ kad zadere,odma se naježim :laughing11: a tek ovo uživo ćuti :icon_biggrin:
btw.. jer uspijes sa punim tankom stici sa benzinske do iduce benzinske ;D
--- Kraj citata ---
Ja mislim da ne uspije. :D
hahahha ,a inace milina za slusatii. :icon_thumright:
Josip-98:
OVO JE ZAKONNNN :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju