Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +
walkay:
Sad dolazi tezi dio posla, tako je bilo i meni, kad sve sastavis trebas ga ustelati da to dobro ide i da se dobro hladi. Sretno majstore! :icon_thumright:
Marekk:
kiler je standard njezin, samo je BGM externa pumpa umjesto serijske. Koja je dimenzija (volumen) kilera?
Zanima me radi mojeg setupa koji je nešto slabiji al na standard hlađenju piaggio (kiler 20*20*4cm), jel če ovo biti dosta i radit u optimalnoj temperaturi, ili treba i veći kiler stavit, a meni s eneda zezat ni s rezanjem plastika napred na praktički novom skuteru i pripasavanjem kilera, a i vađenjem sada na novo složene pumpe u bloku
Drnda:
marek, ako ne planiras gubiti vrijeme u koloni na kvacilu ono stalno, nebi trebao imati ni ljeti problema...
ja sam imao turpijani midrace na pezou sa serijskom pumpom i hladnjakom koji je otprilike isti kao na srki i nisam imao problema nikad ( jedino kad bi se vukao stani kreni voznjom u koloni)
Marekk:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Ožujak, 2013, 23:24:59 ---marek, ako ne planiras gubiti vrijeme u koloni na kvacilu ono stalno, nebi trebao imati ni ljeti problema...
ja sam imao turpijani midrace na pezou sa serijskom pumpom i hladnjakom koji je otprilike isti kao na srki i nisam imao problema nikad ( jedino kad bi se vukao stani kreni voznjom u koloni)
--- Kraj citata ---
e to te pitam, jer kolko sam dosad vozio ovo a to je bilo 1km valjda ak i tolko, treba mu na mjestu cijela vječnost da se zagrije, s tim da se igraš z gasom. I u vožnji se nije dizala temp prek 3 crtice (od 6) tak je i serijala, a čim malo popustiš gas odma padne na 2 crtice, vani je bilo oko 15°C.
Nebude u gužvi na semaforima, nema toga kod mene :icon_biggrin: To se slaže ovak za vikedn malo navečer za zajebanciju samo, šteta bi bilo to za svaki dan tjerat
Drnda:
nema ni kod mene, ali kad su neke grupne vece voznje, onda se stalno staje i tako to radi drugih pa se krene grijati, ali cim opalis po gasu i malo uhvati vjetra na hladnjak , vraca se na normalnu...
barem je tako kod mene bilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju