Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

+ Aprilia SR50cc Stealth, potajno ka 70cc High end +

<< < (30/78) > >>

Grale:
Da znam da je kevlar must have,zato sam i napisal da čudno da nije kevlar a skup je tolko.

Jel nema tgb i ostali morini skuteri kvacilo isto ko i piaggio(što se tiče dijela di centralni sjeda)  pa mi je zato bilo čudno?
Al nema veze,nećemo offtopicarit više, fino je pogledat tvoj i walkayev projekt jer su jedni od najurednijih u zadnje vrijeme :icon_thumright:

pajo:
bas me zanima kako češ biti zadovoljan sa polini kvačilom,ja sam bio oduševljen,pogotovo sa sistemom štelanja tvrdoče opruge :icon_thumright:
a i nije bila toliko nabrijana cijena naspram delte i s6 u tome rangu

Maurini-Tuning:
I tebi sve pohvale za projekt isto kao i Walkayu :icon_thumright: Kako Grale kaze,tvoj i Walkayev najzanimljiviji i najljepsi za procitat' nesto korisno :)

Samo naprijed :notworthy:

pitaNS:
Na red je došlo instaliranje vodene pumpe..
Kupio sam BGM vodenu pumpu koja na prvi pogled deluje vrlo dobro! Napravio sam 1 nosač i 1 metalni flah kao obruč oko tela pumpe!!

Bukvalno 2 sata sam joj tražio pogodno mesto na ramu...Hteo sam da je uhvatim sa metalnim obručem preko gume, da ne trpi vibracije, i da pričvrstim za ram da to stoji muški ali jednostavno nisam mogao da nađem dobro mesto...Te plastika smeta, te udara u ram, te nemam dovoljno dugačka creva, te nije dobar ugao postavljanja itd itd...muke...  :sad1:
Spojiću je na kontakt bravu tako da čim okrenem ključ pumpa radi...u bliskoj budućnosti Mario je obećao neki sistem promenljive jačine rada pumpe na osnovu temperature motora (dok je motor hladan da i pumpa radi sa manje kapaciteta dok se motor ne zagreje)

Evo je na kraju gde joj je mesto:

walkay:
Super, dao si mi ideju kako da napravim nosac za vodenu pumpu, ja cu sutra raditi isti posao, jos moram zaglaviti posudu za vodu, bit ce veselo. Sretno, bit ce dobro!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju