nemam neke predrasude, niti me zanima jedan niti drugi.. vecinom ljudima savjetujem vxr kad me pitaju, jer su sp vecinom ubijeni i onda ce biti kako nevaljaju ovo ono, a ako netko nezna sam neke stvari, ovako mu je jednostavnije...
osobno, pored spa nebih ni razmisljao o vxru....
ne kontam price da sp nemoze izrzati neku veliku kilometrazu i te sheme... ako 50ccm koji je pod puno vecim naporom od spa izdrzi preko 80 tisuca km u 3-4 godine, onda neznam na kakvim drogama netko treba biti da izbaci takvu glupost... ima ovdje par malagutija i pezoa koji su odvrtili davnih dana 100 000 km i jos i dan danas voze bez problema...
sp po gradu trosi i manje od 6l. pitaj paju, vanjosia i walkaia koliko im skuteri trose i kako ih voze...
steef , gdje sam ja rekao da je 70 base jaci od leadera... ne okreci rjeci kako bi ti htio...
to da vxr ide kao sr je istina... jer sam i ja i vlasnik vxra se puno puta mijenjali za skut i vozili se, a i taj vxr ide identicno kao i drugi u okolici, znaci nikakav grob nije....
to za moment... stanite sa 50 kmh vxr i sp pa vidi kako koji ide, stanite na uzbricu pa opet probajte, stanite kako god hocete. otvori masine i pogledaj hod i promjer klipa... ako kontas mehaniku, milsim da je svaka rasprava bezvezna i nije vrijedna spomena...
sr nije nesto brz , ali je ekonomican, u uspredbi s bilo cime, ne vidim skutera koji zahtijeva manje odrzavanje...