Ostalo > Svijet računala i mobitela

smartphone rabljeni,preporuke?

<< < (2/6) > >>

2mario2:
što se tiće nekih stvari je bolji Iphone, ali u nekima i lošiji... sve ovisi za šta ga neko misli koristit...

strikoo:
huawei ascend g300 novi u bonbon 1300kn. Za te pare je mob strava.
4" IPS 800x480, 1GHz, 512 ram, Android 4, garancija 24 mj.

neven92:

--- Citat: strikoo - 09 Studeni, 2012, 07:47:33 ---huawei ascend g300 novi u bonbon 1300kn. Za te pare je mob strava.
4" IPS 800x480, 1GHz, 512 ram, Android 4, garancija 24 mj.

--- Kraj citata ---

steta kaj ga nema u tele2 ponudi   :sad3:

neznam,jedni serete protiv ajfona drugi ne,mene iskreno android malo jebe stim aplikacijama jer brzo pocne stekat,al oke ja sam imal i sranje od moba do sad,x8 , al svejdno iskljucis programe s task killerom i oni neki se opet sami ukljuce i tak to....neznam kaj da delam al trebam mob hitno...nasao sam par ajfona u dobrom stanju 3gs 32gb pa bi mozda njih probal,ima ih po 1000kn,1100kn...

kkihalic:

--- Citat: 2mario2 - 09 Studeni, 2012, 04:03:37 ---gle imaš negdje temu o Iphone-u, pa si pogledaj što se u zadnje vrijeme piše... ja ga uzeo nebi nikad jer dosta ljudi koje znam su ga kupili i brzo ga se riješili... ja pričam o onome što su mi govorili frendovi i neki poznanici... ak se namjeriš na dobar uređaj ajd, al ak fulaš bacio si lovu u vjetar... a novi androidi se itekako mogu parit s njim... Samsung Galaxy S 3 recimo je prodan u više primjeraka nego Iphone 5... pa si misli... pogle si statistiku u Americi samo... svako zna svoje, al osobno bi rađe uzeo neki boljoi android nego iphone...

EDIT: u više primjeraka je S 3 prodan od iPhone-a 4s... zeznuo sam malo...

--- Kraj citata ---
e stari ja o loncima a ti o poklopcima , no hard feelingz al ja nisam spomenuo iPhone 4 ni 4s ni 5...to su sve precjenjeni mobiteli...lakši je za 200g ajmo povisit cijenu 200 €  :angry7: , ja sam rekao da za cijenu oko 1000 kn bi ti se najviše isplatio iPhone 3gs , sad kolko gigi tebi paše kak naletiš...ovi svi androidi meni nevaljaju baš zbog toga ti pogašaš neke stvari al si on sam dalje vozi svoju priču i opet ih pali...no svakom nešto paše...ja bi uzeo iPhone  :hello:

karabaja89:
Baci oko na Prestigio 4300 dual sim mobitel, to je nova marka na nasem trzistu, android 4.0, identican samsung galaxyu S2 cijena novog 1500 kn sa 24 mj garancije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju