Ostalo > Svijet računala i mobitela
smartphone rabljeni,preporuke?
neven92:
znam da ima vec tema,al nema vec dugo nijedna a posto se cijene mijenjaju velikom brzinom zanima me trenutno,vasa preporuka koji mob do kakvih 1300,mooozda 1500kn rabljeni bi mi preporucili,i naravno,da je android, ili bi mozda ajfona? :toothy11:
ajd da cujem misljenja,ja sam zasad malo gledao ove htc desire,to valja kaj?
2mario2:
beži od ajfona... bateriju budeš punil svaki dan... poglej si npr. Samsung S GT-I9000... imaš ih po 1500 i manje na njuške... po mene je bolji od ajfona... ima pun k.... aplikacija (besplatne) dok za ajfon nemaš baš neke... :dontknow:
Anthrax:
Sony Xperia U, jos uvijek pod garancjom u HR. Otkljucan na sve mreze tvornicki. 1300 kn :frajer:
kkihalic:
--- Citat: 2mario2 - 07 Studeni, 2012, 10:30:09 ---beži od ajfona... bateriju budeš punil svaki dan... poglej si npr. Samsung S GT-I9000... imaš ih po 1500 i manje na njuške... po mene je bolji od ajfona... ima pun k.... aplikacija (besplatne) dok za ajfon nemaš baš neke... :dontknow:
--- Kraj citata ---
ajde nemoj takve gluposti pisat , promjenio sam jedno barem 5 komada iPhone-a 3G i 3Gs , niti jedan nisam svaki dan punio osim da sam igrao igre cijeli dan...a usporedi s tim Sony Ericsson Xperiu Neo V koju sam imao 1ghz proc , 1gb ram ovo ono kenje sve trajala jedva dan.!
te sve androide ubije sistem , jer na iphoneu možeš isključit multitasking...na ovom našao način nisam...stalno moram gasit aplikacije ili baterija ne traje...evo meni frend ima htc evo 3D i umire s njim...svaku večer na punjaču...poludio reko da će ga prodat i iPhone 4 kupit...
ja bi si za tu lovu kupio 3Gs-a i ostane ti kojih 300 kn...ciljaš da daš soma kuna i nađeš neki pošteni.. :icon_thumright:
2mario2:
gle imaš negdje temu o Iphone-u, pa si pogledaj što se u zadnje vrijeme piše... ja ga uzeo nebi nikad jer dosta ljudi koje znam su ga kupili i brzo ga se riješili... ja pričam o onome što su mi govorili frendovi i neki poznanici... ak se namjeriš na dobar uređaj ajd, al ak fulaš bacio si lovu u vjetar... a novi androidi se itekako mogu parit s njim... Samsung Galaxy S 3 recimo je prodan u više primjeraka nego Iphone 5... pa si misli... pogle si statistiku u Americi samo... svako zna svoje, al osobno bi rađe uzeo neki boljoi android nego iphone...
EDIT: u više primjeraka je S 3 prodan od iPhone-a 4s... zeznuo sam malo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju