Ostalo > Svijet računala i mobitela

smartphone rabljeni,preporuke?

<< < (4/6) > >>

2mario2:
pogledaj po njuškalu male kej ima i onda si odluči sam, al vidiš da su i animatrix i alfa mojega mišljenja o ajfonu... po meni je onda bolje zeti novi (imaš garanciju i sve) neg 3g star... a i ak je male sporiji od ajfona nije tak strašno... znaš da ja imam onaj Huawei, pa me služi savršeno dobro... najbolje ti bi bile uzeti Nokiu 3310 i mir... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

neven92:
kupil si i ti nokiu novu pa ti je crkla nakon tjedan dan xD

2mario2:

--- Citat: neven92 - 11 Studeni, 2012, 09:37:53 ---kupil si i ti nokiu novu pa ti je crkla nakon tjedan dan xD

--- Kraj citata ---
jesam, al sam ja tu nokiu prodal i crkla je ovom koji ju je kupil jer pitaj boga kej je napravil s nju... a de je ta nokia od ovih boljih... skore niš nije imala... ni wifi ni aplikacije neke tak da... moj huawei je 30 put bolji od nje... sam kupil samo da budem dal babcu svojemu kej nebu koristila on moj samsung s shebanim ekranem...

strikoo:

--- Citat: neven92 - 09 Studeni, 2012, 10:01:39 ---
--- Citat: strikoo - 09 Studeni, 2012, 07:47:33 ---huawei ascend g300 novi u bonbon 1300kn. Za te pare je mob strava.
4" IPS 800x480, 1GHz, 512 ram, Android 4, garancija 24 mj.

--- Kraj citata ---

steta kaj ga nema u tele2 ponudi   :sad3:

neznam,jedni serete protiv ajfona drugi ne,mene iskreno android malo jebe stim aplikacijama jer brzo pocne stekat,al oke ja sam imal i sranje od moba do sad,x8 , al svejdno iskljucis programe s task killerom i oni neki se opet sami ukljuce i tak to....neznam kaj da delam al trebam mob hitno...nasao sam par ajfona u dobrom stanju 3gs 32gb pa bi mozda njih probal,ima ih po 1000kn,1100kn...

--- Kraj citata ---

Ako je zaključan, kupiš kod na ebayu i staviš unutra što god te volja

3alfa3:
Sa ebaya bi moglo bit problema jer je zabranjeno uvozit opremu koja emitira signal. Glupo, al istinito.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju