Tehnički kutak > Tuning skutera

Odabir dijelova uz kit

<< < (4/8) > >>

ivanm:
pa za chinarellija je to poprilično puno :toothy11:

ghostrider678:

--- Citat: ivanm - 05 Studeni, 2012, 16:33:20 ---pa za chinarellija je to poprilično puno :toothy11:

--- Kraj citata ---

pa mozda i nije, sjecam se da je serijala isla na 10 000. (70kmh)

ghostrider678:

--- Citat: Ridi77 - 04 Studeni, 2012, 23:15:36 ---JA ti imam taj stage 6 streetrace.. koju radilicu imas?? kit je prejeben..al ti nece radilica dugo zdrzat s tim kitom meni se vrti oko 10 200 rpm..i ne sa dellortom ti dolazi a20 igla i dizna 80 ja sam uzimo prije 1 mjesec...i varioat uzmi stage6 sport pro, i motoforce kevlar, i to ti i bilo to i tvrde federe na kumplung makar ce ti se serijski kumplung i zvono brzo potrosit jer taj kit se vrti jako

--- Kraj citata ---

radilica serijala (kad skupim pare, moguce da cu staviti jacu)
variomat imam top racing, odlican je.
federe imam svakakve, to mi nije problem. sad su stavljeni stage6 medium. imam i soft i hard. kvacilo cu uzimati drugo vjerovatno 107mm, ako nadjem zvono polovno, jer mi se ne daju pare za novo...
remen je malossi x special, ali i njega uskoro mijenjam...

na attacku pise da dolazi sa diznom 90. nije mi problem ni to, jer radim sa dijelovima pa lako cu nabaviti ako nesto bude falilo..

EDIT: koje bi mi rolnice trebale otprilike ?

Mikac21:
ako već uzimaš bolji je dellorto 17.5 jer je kvalitetniji,a taj MF karb imam ja,a i Rox-Rab ga ima,i imali smo isti problem sa njima,a to je da im nivo goriva bude nizak,meni je i preljevo i svakaka sranja radio,ali je malo otvoreniji/jači od dellorta 17.5
sajle ti ne trebaju ako imaš stare.ja sam pripaso sa dellorta 12 od aeroxa sajle na MF 17.5

ghostrider678:

--- Citat: Mikac21 - 07 Studeni, 2012, 00:34:32 ---ako već uzimaš bolji je dellorto 17.5 jer je kvalitetniji,a taj MF karb imam ja,a i Rox-Rab ga ima,i imali smo isti problem sa njima,a to je da im nivo goriva bude nizak,meni je i preljevo i svakaka sranja radio,ali je malo otvoreniji/jači od dellorta 17.5
sajle ti ne trebaju ako imaš stare.ja sam pripaso sa dellorta 12 od aeroxa sajle na MF 17.5

--- Kraj citata ---

porucio sam dellorto 17.5mm. a sajlu nemam, jer mi je na serijali el. cok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju