Tehnički kutak > Tuning skutera
Odabir dijelova uz kit
Ridi77:
aha..meni je isto mrvicu bogata na nizim al na full je smeda ko koava kak treba
ghostrider678:
--- Citat: Ridi77 - 04 Studeni, 2012, 18:08:36 ---
--- Citat: Rox-Rab - 04 Studeni, 2012, 17:45:47 ---predpostavljam da je to TS verzija i igla je A20
--- Kraj citata ---
Da ja imam taj ferg i odlican je..netrebas cak ni dizne tolko..stavi red sponge makni lulicu i ostavi diznu 80 tocno i to ti je to
--- Kraj citata ---
dizna dolazi 90 sa karbom. ako ste toliko sigurno da mi treba 80 dizna, uzet cu 80, 82 i 85.
a zna li neko sigurno za svjecicu ?
ghostrider678:
Odlucio sam se da ulozim jos malo vise, pa da uzmem Stage6 Streetrace kit. Nije mnogo skuplji ali kad vec uzimam dellorto da uzmem i kit bolji.
Ridi77:
JA ti imam taj stage 6 streetrace.. koju radilicu imas?? kit je prejeben..al ti nece radilica dugo zdrzat s tim kitom meni se vrti oko 10 200 rpm..i ne sa dellortom ti dolazi a20 igla i dizna 80 ja sam uzimo prije 1 mjesec...i varioat uzmi stage6 sport pro, i motoforce kevlar, i to ti i bilo to i tvrde federe na kumplung makar ce ti se serijski kumplung i zvono brzo potrosit jer taj kit se vrti
Josip:
--- Citat: Ridi77 - 04 Studeni, 2012, 23:15:36 ---JA ti imam taj stage 6 streetrace.. koju radilicu imas?? kit je prejeben..al ti nece radilica dugo zdrzat s tim kitom meni se vrti oko 10 200 rpm..i ne sa dellortom ti dolazi a20 igla i dizna 80 ja sam uzimo prije 1 mjesec...i varioat uzmi stage6 sport pro, i motoforce kevlar, i to ti i bilo to i tvrde federe na kumplung makar ce ti se serijski kumplung i zvono brzo potrosit jer taj kit se vrti jako
--- Kraj citata ---
vrti se jako na 10200rpm :icon_scratch: :drunken_smilie:
ma bravo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju