Tehnički kutak > Tuning skutera

Home made rezonantni auspuh

<< < (18/23) > >>

Infernus:
liberty ima drukcije izvedenu getribu, otvara se sa strane kotaca. Jeste sigurni da sve pase s ostalih pia masina? (da nebi ispalo da pametujem - pitam jer ni ja ne znam)  :toothy11:

dr.mrgood:

--- Citat: Infernus - 25 Studeni, 2012, 23:38:56 ---liberty ima drukcije izvedenu getribu, otvara se sa strane kotaca. Jeste sigurni da sve pase s ostalih pia masina? (da nebi ispalo da pametujem - pitam jer ni ja ne znam)  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Ja nisam puno zagledao getribu, ali nakon sto se skinu kvacilo, varijator i remen ukaze se ispod kvacila poklopac getribe. Doduse, da bi se kompletno rastavila zadnji kotac mora dole. Evo slike za piaggio free (u osnovi isti vrag ko i liberty): http://www.piaggio.co.rs/images/dekla-reduktora.jpg

vanjossi:

--- Citat: dr.mrgood - 25 Studeni, 2012, 23:47:08 ---
--- Citat: Infernus - 25 Studeni, 2012, 23:38:56 ---liberty ima drukcije izvedenu getribu, otvara se sa strane kotaca. Jeste sigurni da sve pase s ostalih pia masina? (da nebi ispalo da pametujem - pitam jer ni ja ne znam)  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Ja nisam puno zagledao getribu, ali nakon sto se skinu kvacilo, varijator i remen ukaze se ispod kvacila poklopac getribe. Doduse, da bi se kompletno rastavila zadnji kotac mora dole. Evo slike za piaggio free (u osnovi isti vrag ko i liberty): http://www.piaggio.co.rs/images/dekla-reduktora.jpg

--- Kraj citata ---

bitni su dosjedi poklopca getribe, ovako mi djeluje kao normalan piaggio blok, ovo da se otvara sa strane kotača prvi put čujem

Infernus:
e jbg sad vise ni ja nisam siguran, sjecam se da je ivanm jednom stavio shemu liberty masine s one stranice easyparts.nl (trazio sam tam, nemrem nac) i poklopac se skidao sa strane felge a ne s unutrasnje strane ko na svim normalnim masinama. Mozda sam krivo zapamtio  :dontknow:

Ak ispadne da je sve isto, sorry na dezinformacijama  :toothy11:

Grale:

Svi ostali modeli su bili od 2006-te,jedino pokraj toga nije pisala godina,tak da je valjda to stariji model

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju