Tehnički kutak > Tuning skutera

Home made rezonantni auspuh

<< < (9/23) > >>

dr.mrgood:

--- Citat: vale_46 - 02 Studeni, 2012, 23:47:46 ---Pozz, sviđa mi se tema i pohvale na trudu i uspjehu :)
naveo si na početku da si koristio 3 programa za izračun, jel bi mogao reći koja dva si još korisiti pri izradi ili?
Hvala.

--- Kraj citata ---

U biti 2 su za izracun, a treci je za printanje razvijenih konusa. Jedan program je radio clan jednog drugog foruma. U biti nije program nego je excel file, koji unosom portmape cilindra izracunava kuteve ispusnog, prelivnih i usisnog kanala. Drugi program je exhaust calculator (pokusao sam i sa 2 stroke wizrad pro 4, ali mi je davao neke nebulozne mjere), a treci je cone layout.

mhr-team:
svaka čast dečki, odlično  :icon_thumright:

dr.mrgood:
Hvala svima na pohvalama !

Graletu svaka cast, jer mi se javio na PM, i u ponedjeljak mi salje rolice razne gramaze (od 4.2 do 5.7 grama) kao i 2 kompleta federa, i to besplatno ! Kada sve nastimam, vracam mu to nazad, a ako zelim mogu to i otkupiti od njega. Covjek mi se sam javio na PM i ponudio mi sve ovo.

Hvala Grale jos jednom !
 :notworthy:

dr.mrgood:
Samo da javim svima koji su ovo pratili da sam skoro ubo idealnu tezinu rolica. Naime, prvo sam stavio 4.3 grama, ali te su bile mrvicu prelagane, mada sa njima skuter pri startu kida asfalt. Zatim sam stavio 3 komada od 5, a 3 od 4.3 . Sada je ok, ali je na startu malo trom. Mislim da bi mu idealno sjele rolice od 4.5 grama, to bi bilo taman. Skuter ima 10 kmh vecu krajnju nego sa serijskim auspuhom, a cupa ko mutav. Eto toliko.

Kamba:
odlično druže,svaka čast.....ako se trud isplatio,to je za svaku pohvalu.... :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju