Tehnički kutak > Tuning skutera
Home made rezonantni auspuh
Gelipterina:
Iz mog iskustva, kod promjene sa 50 na 70ccm a da su sve ostale komponente iste, dovoljno je otic za jedan broj gore. :dontknow: Znaci sa 60 na 62, u tvom slucaju. A sad...
"The basic rules are that if you've fitted a sport pipe the jetting should be increased by 10%, and the only other thing that substantially effects jetting at this level is fitting an aftermarket filter. If you go from 50cc standard cylinder to 70cc sports cylinder you sometimes need to upjet very slightly by perhaps 2, but rarely enough to be of importance unless you're fitting a more highly tuned high revving kit." sa stranice www.pedparts.co.uk
Kanuni90:
Drug, imas li slucajno negdje semu ovog prigusivaca, ja ocu da napravim jos jedan na svoj auspuh, pa me zanima sta ide u njega, pozz
dr.mrgood:
--- Citat: Kanuni90 - 01 Siječanj, 2013, 15:49:58 ---Drug, imas li slucajno negdje semu ovog prigusivaca, ja ocu da napravim jos jedan na svoj auspuh, pa me zanima sta ide u njega, pozz
--- Kraj citata ---
Nema tu seme za prigusivac, rastavis original i napravis isti.
Grale:
Da te pitam, od čega si radil prigušivač?
dr.mrgood:
Od obicnih zeljeznih cijevi, mada bi svakako bilo bolje da su prokromske. Fino na kraj one savijene cijevi zavaris plocicu sa 3 rupe. Na mitraljezu na oba kraja zavaris plocicu koja ma sebi ima tri vijka m6. Na izlazu iz prigusivaca, na komadic savijene izlazne cijevi isto plocicu sa 3 rupe. Za vanjski plast nadjes cijev koja duljinom tocno odgovara duljini mitraljeza, tako da to dihta kada je sve sklopljeno. A u samom prigusivacu je prvo oko mitraljeza omotana celicna mrezica, a oko toga je namotana celicna zica za sudje, nekoliko puta do potrebne debljine.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju