Općenito > Generalno o skuterima
dal je moguce ukrast skuter ako...
maliplavi125:
po meni najbolje ti je ako ima neki normalni covjek uu blizini skole kakvu garažu ili dvorište ljepo odeš tamo zamoliš ga dali mogu pustit motor god vas radi tog i tog lijepo se dogovoriš i to ti je najsigurnije po meni :hello:
MALES SR180r:
miki i kakve veze ima snop žica kod namotaja kad preko njih nemožeš dobit kontakt da ga pališ na alnaser(ako nema kurblu) i nemožeš otključat volan,koji svi zaključavaju kad tak negdje ostavljaju skuter ::)
sski001:
--- Citat: Miki-speedy - 04 Studeni, 2012, 11:52:53 ---
--- Citat: MALES SR180r - 04 Studeni, 2012, 11:41:33 ---
--- Citat: Miki-speedy - 04 Studeni, 2012, 03:19:31 ---
--- Citat: MALES SR180r - 01 Studeni, 2012, 14:51:55 ---
--- Citat: Miki-speedy - 01 Studeni, 2012, 14:13:36 ---Ne znam sta pricate da ne znaci ako se skine kurbla ::)
Dovoljno je presjec/otkopcat instalaciju i zakurblat da upali :)
--- Kraj citata ---
haloo miki sa burgijom na raneru isčupaš bravicu za 25sekundi i okreneš šarafcigerom kontakt i kaj onda.....fino pali na alnaser i otpelaš se ko gospon...i manje traje nego skidanje plastika i cvikat instalaciju....tak da niš od skidanja kurble!
kak je već par ljudi reko ostavljaj ga negdi dalje,zaključaj lokotom i jbga to je to kaj možeš napravit!
--- Kraj citata ---
Do tih zica je lako doc,lakse neg busit bravicu zato kazem
--- Kraj citata ---
neslažem se s tobom ali nema veze,vremenski brže isčupaš bravicu nego bilo šta drugo...al nema veze! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kako ne kad snop zica prolazi kroz pipka od vodene pumpe na malom bloku? ;D
Al nebitno je,poenta da ga mogu svakako ukrast
--- Kraj citata ---
Dečki s iskustvom!
Ak meni nestane moje prometalo, prvo bum vas posjetil ;D
Domba:
Ja ne mogu vjerovati sto ja tu citam. Meni je ukraden baotian pred zgradom.
Ako netko hoce ukrasti skuter bilo kada bilo gdje ce ga strpati u kombi i odvesti se bez pola muke, to je najmanji problem.
A ako netko lokalni ukrade, to ce za par dana vjerovatno biti nazad. Barem je tako bilo kolegici sa posla. Klinci ukrali sa srafcigerom dali kontakt i upalili, i ujutro joj zvoni ria da su joj ukrali skuter.
Jedino osiguranje su dovoljno debeli i dovoljno puno lanaca da se nekom ne da sve to rezati i naravno zavezano za nesto tipa bandera ili slicno.
vktr:
--- Citat: Domba - 04 Studeni, 2012, 15:55:48 ---Ja ne mogu vjerovati sto ja tu citam. Meni je ukraden baotian pred zgradom.
Ako netko hoce ukrasti skuter bilo kada bilo gdje ce ga strpati u kombi i odvesti se bez pola muke, to je najmanji problem.
A ako netko lokalni ukrade, to ce za par dana vjerovatno biti nazad. Barem je tako bilo kolegici sa posla. Klinci ukrali sa srafcigerom dali kontakt i upalili, i ujutro joj zvoni ria da su joj ukrali skuter.
Jedino osiguranje su dovoljno debeli i dovoljno puno lanaca da se nekom ne da sve to rezati i naravno zavezano za nesto tipa bandera ili slicno.
--- Kraj citata ---
opet lakše skinut felgu za koju je zavezan lanac i strpat ostatak skuta u kombi :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju