Općenito > Generalno o skuterima

dal je moguce ukrast skuter ako...

<< < (5/15) > >>

Mikac21:
Najsigurnija,a i isplativa je metoda da ljepo kupis bubicu i zastekas je negdje di ju dragi bog nece naci i ljepo preko gps-a znas uvijek gdje se nalazi skuter,ima na ebayu za par đinđi ta bubica,to si ja planiram uzet

Miki-speedy:
Ne znam sta pricate da ne znaci ako se skine kurbla ::)
Dovoljno je presjec/otkopcat instalaciju i zakurblat da upali  :)

MALES SR180r:

--- Citat: Miki-speedy - 01 Studeni, 2012, 14:13:36 ---Ne znam sta pricate da ne znaci ako se skine kurbla ::)
Dovoljno je presjec/otkopcat instalaciju i zakurblat da upali  :)

--- Kraj citata ---

haloo miki sa burgijom na raneru isčupaš bravicu za 25sekundi i okreneš šarafcigerom kontakt i kaj onda.....fino pali na alnaser i otpelaš se ko gospon...i manje traje nego skidanje plastika i cvikat instalaciju....tak da niš od skidanja kurble!

kak je već par ljudi reko ostavljaj ga negdi dalje,zaključaj lokotom i jbga to je to kaj možeš napravit!

Lumpri:
iči če on kod kafane...problem je šta ti klošari iz škole ne kradu da se voze ima par ljudi koji otkupljuju motore nije bitno odakle i domah u djelove pa ti nađi...

--- Citat: Mikac21 - 01 Studeni, 2012, 13:48:00 ---Najsigurnija,a i isplativa je metoda da ljepo kupis bubicu i zastekas je negdje di ju dragi bog nece naci i ljepo preko gps-a znas uvijek gdje se nalazi skuter,ima na ebayu za par đinđi ta bubica,to si ja planiram uzet

--- Kraj citata ---

može link od toga i kako se prati prek moba ili?

--- Citat: marracc - 01 Studeni, 2012, 11:25:10 ---najbolje ti je stavit osjetljiv alarm na pokrete, imas i daljinac i sve. Ja sam cimo ekipu kad bi se blizu skuta stala, odmah su se micali, a ak ga netko strese,odmah pocne tulit. Po meni najbolja zastita!

--- Kraj citata ---

kolko košta to i di ima uzet

Poggiali:
skidaj prednji tocak i nosi ga sobom  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju