Općenito > Generalno o skuterima

dal je moguce ukrast skuter ako...

<< < (2/15) > >>

Roby75:
skuter ti netreba za frajeerisanje ispred škole, parkiraj ga ulicu prije škole na mjestu gdje je vidljiv prolaznicima i prošeći do škole....ako se konkretno bojiš svojih školaraca..... a za ukrast, ako ga neko želi ukrast, ukrast će ti ga, kradu najsuvremenije mercedese i bmw u 2 minute, pa moš mislit da neće tebi jedan skuter ;)

marinjo:
jedino ti je rješenje da napraviš tako da staviš mikroprekidać negdje na motor samo da ti znaš gdje je i da sa njime blokiraš dovod struje na svjećicu tako da ga nemože upaliti niti na kurblu niti na anlaser.
probaj se sa time pozabaviti ili odi kod električara da ti to složi.

Grale:
Pa kakve blokade,ako neko oče ukrast skuter,dođe s kombijom po njega i cap cap,niminuta posla...
Nabavit par lanci i zavezat na par mjesta,pa nek oni pile onda...

marinjo:

--- Citat: Grale - 01 Studeni, 2012, 09:13:20 ---Pa kakve blokade,ako neko oče ukrast skuter,dođe s kombijom po njega i cap cap,niminuta posla...
Nabavit par lanci i zavezat na par mjesta,pa nek oni pile onda...

--- Kraj citata ---
pa ne voze svi klinci kombije da bi ga utovarili i odvezli.........

Drnda:
meni su krali svakakvih dijelova dok sam u skoli bio, puno puta sam gurao kuci... , lijepo ili parkiraj malo dalje ( sto se meni nije dalo)
ili lijepo stavi onaj lokot na disk... ni kljucanje volana ne pomaze previse kod takvih stvari

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju