Tehnički kutak > Garaža

runner 50 -beba-

<< < (15/45) > >>

lopi:
Mislia san da ce bit lakse vratit nego rastavit, zeznia san se. Uzea san dva kraca semeringa, prvoga san stavia ali nemogu ga gurnit naprid :-[
Kako ga nabit?

Kamba:
...zašto si uzeo dva kratka simeringa...uzmi plavi corteco simering u Lagerosu...nabiješ ga sa gedorom unutra bez problema...i dobro ga podmažem tovatnom ili litijevom masti(jedno te isto)... :icon_biggrin: izvana ga namaži da lakše uđe unutra,a iznutra ga obavezno namaži što bolje možeš,ne smeta višak masti... :icon_thumright:

...ide jedan simering.... :icon_thumright:

lopi:
A tako mi je da, to su corteco semerinzi samo su nizi.Namaza san ga dobro ali neide naprid a strah me jace udrit da ga ne ostetin. :(

Kako cu osovinu montirat, nema mista za udarat po vanjskome prstenu lezaja, a po osovini me strah d a lezaje ne unistin, u svakome slucaju ovo nije pi.kin dim, zeznut posal, a da ne prican kako me semering izmucia prilikon vadenja. :o

Tomi_ZG:

--- Citat: igor.sb - 07 Studeni, 2012, 23:14:10 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Studeni, 2012, 22:17:46 ---a semering namazati s litijevom masti,ne tovatnom

--- Kraj citata ---

a koja je razlika između tovatne (tot) i litijeve masti?

--- Kraj citata ---
Skužio sam da sam bubnuo  ;D
Mislio sam mu reć da ne stavlja grafitnu

Kamba:
...trebo si dobro očistit sa finim šmirglom dosjee simeringa i ležajeva...nabiješ simering dokle ide i onda zagriješ blok fenom,zagriješ ga da možeš držat ruku na njemu ali ne na kratko kužiš...jer ako previše ugriješ možda se otopi simering,ne znam koja je granica do koje može simering izdržat nisam ga testirao... i onda samo uguraš osovinu s ležajevima...poželjno je da osovina s ležajevima odstoji jedan dan u zamrzivaču,ići će lakše... iako ti zapne da nejde unutra lagano tucneš malim čekićem po osovinici,ništa joj neće bit... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju