Tehnički kutak > Garaža

runner 50 -beba-

<< < (14/45) > >>

lopi:

--- Citat: Ruff Ryder - 07 Studeni, 2012, 22:29:19 ---i na kraju nije ranjac ispo da je beba a ?
satovi im se veoma lako resetiraju tak da nis cudno da ima preko 10-15 tkm...
isto stoji i za nrg powere..
ugl lijepe plastike ima..

--- Kraj citata ---

hehe moglo je bit i gorih stvari, ionako ovo ne planiran dugo vozikat, do iza lita pa u promet ako ne i prije :icon_biggrin:

Murijak:
kolko cirka cepne taj plavi semering i di ga ima za nabavit? a kad smo već kod toga i koliko dođu ti skf ležaji?

steeef:

--- Citat: Ruff Ryder - 07 Studeni, 2012, 22:29:19 ---

--- Kraj citata ---

daj mi reci kak?ima par skutera ki bi se voleli resetovat,if you belive me..

--- Citat: Murijak - 08 Studeni, 2012, 10:15:35 ---kolko cirka cepne taj plavi semering i di ga ima za nabavit? a kad smo već kod toga i koliko dođu ti skf ležaji?

--- Kraj citata ---

inače taj isti rms repair kit koi si kupil u piaggiu za 170 kn u auto kreši košta 105kn..
mislim dae taj plavi semering oko20 30 kn..uzmeš telefon ili mail i javiš se u lageros..

Ruff Ryder:

--- Citat: steeef - 08 Studeni, 2012, 10:36:38 ---
--- Citat: Ruff Ryder - 07 Studeni, 2012, 22:29:19 ---

--- Kraj citata ---

daj mi reci kak?ima par skutera ki bi se voleli resetovat,if you belive me..

--- Citat: Murijak - 08 Studeni, 2012, 10:15:35 ---kolko cirka cepne taj plavi semering i di ga ima za nabavit? a kad smo već kod toga i koliko dođu ti skf ležaji?

--- Kraj citata ---

inače taj isti rms repair kit koi si kupil u piaggiu za 170 kn u auto kreši košta 105kn..
mislim dae taj plavi semering oko20 30 kn..uzmeš telefon ili mail i javiš se u lageros..

--- Kraj citata ---
kad stoje 3 mj bez akua restaju se.. resetiraju se i kad im kleme na aku nisu dobro spojene.. ima dosta fora.. al ja ih nazalost nezz sve..

steeef:
i mislil sam da nebude konkretan odgovor..ima slučajeva da se resetiraju al nisam čul da ju je neko uspel resetirat s namjerom i momentalno.
al pošto imam jednu doma koja je otpojena preko godinu i 2 mjeseca baš ju budem spojil pa da vidimo,prema tvojoj teoriji do sad se trebala 4x (x800) resetirat haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju