Ostalo > Svijet računala i mobitela

t-com lopovi

<< < (9/9)

eladio:
ma meni je druga prica.. na bnetu sam dosta dugoo..
dok je bio redovan internet bilo je sve super. sad od kako je "superbrzi" je u biti bolji download , ali sve daleko vise oscilira i jebe non stop upload. ..psovao sam im svasta..

i naravno potpisao nedavno s H1

sad me kao zovu i sve ce oni rjesit ovo ono ..rekoh sad mi je svejedno, cekam da mi prebacite i tel. broj na H1 :rofll:

vidjet cemo da li ce biti bolje ili losije H1 ..o tom po tom , kad dodje  :happy6:

Domba:
ja sa bnetom nikad nikavih problema

Evo jedan speedtest prema CIXu:

I jedan prema van:

Gotovo jednaki rezultati i bilo kada kada pogledam je slicno.

Jedino sto u mojoj zgradi i sami lavovi (penzineri koje samo sto ne riknu) pa valjda nitko okolo nema net.

vekyyy:

--- Citat: Domba - 01 Studeni, 2012, 00:55:31 ---ja sa bnetom nikad nikavih problema

Evo jedan speedtest prema CIXu:

I jedan prema van:

Gotovo jednaki rezultati i bilo kada kada pogledam je slicno.

Jedino sto u mojoj zgradi i sami lavovi (penzineri koje samo sto ne riknu) pa valjda nitko okolo nema net.

--- Kraj citata ---

sve ovisi na kojem si mjestu i u kojem gradu i na kojoj centrali.. Ja sam pratio mene nekada zna bacit u pm da mi je centrala u puli..I onda ih zovem svadam se i onda me prebace negdje blize. Kada je tek dosao maxadsl ja sam ga kupio i moj bratic. Igrali igre enemy territory to je bilo negdje 2003 on zivi 100 metri od mene. Ja imao ping 50 dok on na istom serveru ima 30.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju