Ostalo > Svijet računala i mobitela

t-com lopovi

<< < (8/9) > >>

lb23211:

fleky911:

--- Citat: vekyyy - 30 Listopad, 2012, 15:39:33 ---Evo da se javim stvar rijesena.. Ipak je dijelovalo to sta sam im zaprijetio da cu sve iskljucit.. Sada mi je normalan speed download cak mozda malo manji nego kako je bio ali je ok.. Vidim da su smanjili upload ali hebe mi se za njega

--- Kraj citata ---
mali upload ti također usporava internet što manji upload sporiji internet jer i komp mora slat podatke i zahtjeve na server

Beli_zg:
meni sa max-tvom upaljenim download speed 4.59 MB/S , a upload 0.70 MB/S

eladio:

--- Citat: fleky911 - 31 Listopad, 2012, 15:58:55 ---
--- Citat: vekyyy - 30 Listopad, 2012, 15:39:33 ---Evo da se javim stvar rijesena.. Ipak je dijelovalo to sta sam im zaprijetio da cu sve iskljucit.. Sada mi je normalan speed download cak mozda malo manji nego kako je bio ali je ok.. Vidim da su smanjili upload ali hebe mi se za njega

--- Kraj citata ---
mali upload ti također usporava internet što manji upload sporiji internet jer i komp mora slat podatke i zahtjeve na server

--- Kraj citata ---

mali upload je sranje, i meni radi velike probleme u igrama, i oko pinga i oko lagga  :angry7:

vekyyy:

--- Citat: eladio - 31 Listopad, 2012, 23:13:25 ---
--- Citat: fleky911 - 31 Listopad, 2012, 15:58:55 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

mali upload je sranje, i meni radi velike probleme u igrama, i oko pinga i oko lagga  :angry7:

--- Kraj citata ---

gle bilo je sve ok dok nisu uveli to digitalno sranje.. Dok toga nije bilo mogao si ako si gamer iskljuciti interleaving kod njih gdje smo smanjivali ping sa 50 na 30.. Uglavnom na svim serverima je bio 30 max 35 mislim na hr/de/bih i to tako.Uglavnom sada sa ovim uploadom nisam primjetio nikakvu razliku u pingu dok mi je bio 50upload imao sam isti ping kao sada kada imam 20. Jedini problem kod iskljucivanja interleavinga stekao je maxtv.A sada kao to vise nije moguce zbog tog digitalnog sranja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju