Općenito > Maxiskuteri

Piaggio X10

<< < (2/18) > >>

pajo:
skuter je stvarno lađa i dobro izgleda,koje mašine ugrađuju nove 300 i 350cc?nekako mi to slabo izgleda za tu masu?(možda se varam)?

Roby75:
...a najbolje na njemu je autonomija, neki sam dan bio do Venecije i nazat sa jednim rezervarom...420 km :) potrošnja 3,8 l/100 km, u dvoje naravno, sasvim solidno :)

steeef:
mašine su ove nove,350 ie i vjeruj nije slabo ;)

kofer sa nosačem košta isto tak i kod nas,skoro 500 evrića..
mada su nosače mogli i preciznije napravit al ko ih jebe :P
kaj se estetike tiče,orginal kofer mu super stoji,meni je puno ljepši s njim nego bez (iako nisam pobornik čon klase skutera,hehe) samo kaj se to na slikama tak ne doima,uživo skuter i cjelokupan dojam puno bolje izgledaju..

Roby75:
nebiš vjerovao ali rade ga u izvedbi 125, 350 i 500..... ja sam uzeo 350 sa ABS-om, 33,5 KS, ovaj od 500 ima 40 KS, ovaj malecki nisam ni gledao....isti motor sam imao na Beverly-ju i ide taman koliko treba uz pristojnu potrošnju....

slikica nemam nešto još, bit će, za sada sam ugradio xenon, nadam se ovaj tjedan da dolaze i nosač kofera, kofer, veći vjetrobran i tucano urbano za zimu....

steeef:
i da..nikak mi nije jasno kak nisu stavili 'prave' utege volana nego samo plastične poklopce kao..al dobro pa se sa koferom dobiju i oni..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju