Ostalo > Motocikli

Motor jeftin za održavat

<< < (2/6) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: X-Thug - 26 Listopad, 2012, 22:08:03 ---jesan ja ode dobro procita da trosi manje od litru
http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_er-5_1999.php
 :dontknow:
po tanku punom znaci prodes 2000 km  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
sigurno trosi preko 3l
bolji mi se cini kawasaki er6n...

zrakoplovac:

--- Citat: X-Thug - 26 Listopad, 2012, 22:08:03 ---jesan ja ode dobro procita da trosi manje od litru
http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_er-5_1999.php
 :dontknow:
po tanku punom znaci prodes 2000 km  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
ma pravi perpetuum mobile,netrebaš ni točit,ide sam od sebe  :laughing6:,ali uvjeren sam da ne troši više od 3-4 litre u normalnim okolnostima :headbang:

3alfa3:

--- Citat: danyq7 - 26 Listopad, 2012, 21:43:15 ---Već mi je pomalo dosta skutera jer se u njih dosta ulaže, a slabo idu. Htio bi uzet neki motor od 500-600 kubika
--- Kraj citata ---

Ako mislis da se u skutere puno ulaze, a u motore ne, onda si u velikoj zabludi.
Recimo, mene je Z750 u 2,5 godine koliko ga imam (kupio novog) kostao po sezoni:

2500kn rega
set guma oko 1500-2000kn (racunaj i vise jer mi jedan set niej toliko trajao)
porez 500kn
servis 1000

Znaci, bez benzina minimalno 6000kn. Racunaj da je to nekih 10.000km po sezoni i da nije bilo bas nikakvog popravka, mijenjanja potrosnog materijala (osim ulja i filtera), lanca, disk plocica itd....

OK, motori koje gledas su po tom pitanju jeftiniji, ali sigurno ne duplo jeftiniji. A kad na red dodje lanac s lancanicima, stelanje ventila, gume, disk plocice itd. onda treba solidnu kolicinu kuna istresti....

Bas sam racunao ovu godinu u kojoj sam napravio ravno 10.000km. Sa bengom su svi troskovi bili 13.000kn

Grale:
U tih 13000 su uračunati i servis i rega i sve? Znači svaka lipa potrošnena na motor?
To nije uopće velika cifra :dontknow:

Doomsday:
Suzuki GS 500 naked ili sa ponešto oklopa GS 500 f...

Proizvodija se duuuugo, legendaran motor...

:headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju