Ostalo > Motocikli

Motor jeftin za održavat

(1/6) > >>

danyq7:
Već mi je pomalo dosta skutera jer se u njih dosta ulaže, a slabo idu. Htio bi uzet neki motor od 500-600 kubika, preko ne želim zbog skupe registracije.

Zanima me koji motori su jeftini za održavat, godište nije bitno. Znači važno mi je da rezervnih dijelova ima i da su cijene pristupačne i da se motor ne kvari često. Ležaljke, supermoto, naked dolaze u obzir, jedino choperi i kros motori ne ulaze u odabir.

Naravno uzeo bi rabljeni motor i onda promjenio potrošne dijelove i vozio.

Ruff Ryder:

--- Citat: danyq7 - 26 Listopad, 2012, 21:43:15 ---Već mi je pomalo dosta skutera jer se u njih dosta ulaže, a slabo idu. Htio bi uzet neki motor od 500-600 kubika, preko ne želim zbog skupe registracije.

Zanima me koji motori su jeftini za održavat, godište nije bitno. Znači važno mi je da rezervnih dijelova ima i da su cijene pristupačne i da se motor ne kvari često. Ležaljke, supermoto, naked dolaze u obzir, jedino choperi i kros motori ne ulaze u odabir.

Naravno uzeo bi rabljeni motor i onda promjenio potrošne dijelove i vozio.

--- Kraj citata ---
honda hornet ??
gsxr 600 ??

zrakoplovac:
kawasaki er5 500 kubika,najjeftiniji za održavat u toj kategoriji,dosta ih se po autoškolama vozilo,a sad su većinom mjenjani za novija godišta...sjećam se hard testa u moto pulsu,nakon 40t km i dalje je bil fantastičan   :icon_thumright:

X-Thug:
jesan ja ode dobro procita da trosi manje od litru
http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_er-5_1999.php
 :dontknow:
po tanku punom znaci prodes 2000 km  :drunken_smilie:

luka.ck:
Slazem se sa zrakoplovcem. Na tom motoru sam vozio i polagao voznju za A kategoriju.

Motor je cist ok. Ja sam visok 192 cm i udobno mi se bilo voziti. Nista jace ti ni ne treba za pocetak... :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju