Ostalo > Motocikli

Motor jeftin za održavat

<< < (5/6) > >>

jozy:
ako gledas da se vozis sto jeftinije onda svakako uzmi nesto ispod 500 ccm jer je razlika u registraciji velika
ako ces enduro ili supermoto onda ti preporucam suzuki drz 400
od nakeda; suzuki gs 500, kawasaki gpz 500 s ili er5, te hondu cb 500
svaki od ovih motora je jako kvalitetan i godisnji trosak odrzavanja nije preko 600 kn (ulje, filter, svjecice)
kad dode vrijeme promjene guma i lanca to je vec druga prica, ali ovisi o nacinu voznje (lanac zna izdrzati i 25 tisuca)
ako mislis malo duze ture vozit onda prekrizi drz jer mu je putna 120 kmh, ako i toliko
potrosnja ovih dvocilindrasa od 500 ccm ti je negdje oko 4-7 litara (imao sam gs 500 godinu dana pa znam)

stjepko007:
i ja planiram nagodinu uzet motor....
isto sam gledao er-5 kawasaki,gs 500, klr itd....ali sam odustao
uzmi 600 jel ce ti ovo dosaditi jako brzo..
sretno u pronalasku  :icon_thumright:

*JOHNSON*:
Uzimaj xt600 ili xt660 .Kao prvo jeftini su za odrzavat promjenis ulje jednom godisnje i fletere.toci i vozi,netrose puno,fini motori oce ljepo ici :D.Imaju sange imaju svega :D.I kle 550 moze tu spadat sam on nije toliko nervozan ko ovi on ide malo brze od xteova al je slabiji za na zadnji :D

2mario2:
slažem se s kolegom JOHNSON... stric mi je imao do nedavno Yamahu XT660R i ja bi je preporučio jer je motor kaj se tiće svega odličan... jeftino održavanje i sve... a i za žešče se provozat je (po zadnjem lako, ubrzanje) premda joj je kraj na oko 160km/h... :icon_thumright: nova XTX ili XTR je bila oko 45000kn tak da nije puno, a dobiš solidan motorić... :frajer:

*JOHNSON*:
Ima dobra xt 660x na njuskalu 20 tisuca kuna al je fin motor stvarno :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju