Ostalo > Svijet računala i mobitela
Iphone 5 najjeftiniji ?
3alfa3:
--- Citat: danyq7 - 26 Listopad, 2012, 17:53:33 ---Ne pratim ih jer znam da je iphone najbolji, inače ne bi imo takvu cijenu, kolko love tolko muzike :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Priznaj da ti je zao sto ga nisi platio 50.000kn. Tada bi bio jos bolji telefon, jel? ;D
btw, iphone5 je tehnoloski na razini novijih android telefona. Nista bolji, a duplo skuplji (i vise od duplo). Tu 50% (mozda i vise) cijene odpada na brend, a ne proizvod sam po sebi
3alfa3:
--- Citat: stunt_master - 26 Listopad, 2012, 17:59:26 ---tvrdim da iphoneu niti jedan android nemoze konkurirat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mojih par frendova sa iphone4S nisu takvog misljenaj kad su u ruke uzeli moj HTC ONE X. A od njega postoje i nesto bolji androidi.
Hardwerski gledano, taj HTC je jaci od bilo kojeg iphonea (procesor i grafika), kamera nije nista losija, ekran takodjer.... Odprilike u rangu sa Iphone5, ali sa 2-3 puta manjom cijenom. A ponuda aplikacija zna se na cijoj je strani odavno...
E sad, druga stvar je sto je iphone statusni simbol, i to mu niko (za sad) ne moze oduzet, ali da je bolji - nije
dule pacov:
Ja sam ga isto narucio iz amerike i nabili su mi carinu i ispalo mi je oko 7500kn ali isplatilo mi je prodat skuter za to prezadovoljan sam sa iphoneom ali nakon tjedan dana mi je pao sa terase jel sam slikao nesto i sam se razbio mogo sam ga bacit u smece jel se sve potrgalo,ali vec sam ja narucio drugi :headbang:
3alfa3:
--- Citat: dule pacov - 26 Listopad, 2012, 18:06:34 ---Ja sam ga isto narucio iz amerike i nabili su mi carinu i ispalo mi je oko 7500kn ali isplatilo mi je prodat skuter za to prezadovoljan sam sa iphoneom ali nakon tjedan dana mi je pao sa terase jel sam slikao nesto i sam se razbio mogo sam ga bacit u smece jel se sve potrgalo,ali vec sam ja narucio drugi :headbang:
--- Kraj citata ---
Trebo si odma dva kupit, a ne ovako gubit vrijeme ;D
dule pacov:
Trebo si odma dva kupit, a ne ovako gubit vrijeme ;D
[/quote]
a nisam imao para ja bi ali prodao sam mamin i tatin vjenčani prsten i nesto zlata od bake pa sam ga narucio opet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju