Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone 5 najjeftiniji ?

<< < (5/16) > >>

pralas:
čitam i ne vjerujem da su ljudi u stanju dati 7000 kn za jebeni mobitel,pa vama ne fali letva u glavi nego cijela skela,j#bo vas mobitel

Aleksandar:
Imam iphone 5, samsung note 1 i note 2.

iphone se sa note 1 nemoze mjerit 5% u nicemu, a o note 2 necu ni pricat. nebo i 6 zemlji razlika.

sad 5-ica stoji u ormaru jer je mobitel naspram note-a totalna bezvezarija.

2mario2:

--- Citat: pralas - 01 Studeni, 2012, 18:43:48 ---čitam i ne vjerujem da su ljudi u stanju dati 7000 kn za jebeni mobitel,pa vama ne fali letva u glavi nego cijela skela,j#bo vas mobitel

--- Kraj citata ---
e kolega to ni meni nejde u glavu... da neko soma eura, a neznam kaj neko misli da je veća faca zbog Iphone-a il kaj... tko ima love neka, al ko nema pa kupi a onda nema za ostalo mi nije jasno... i ja sam nekad kupovao skuplje mobitele, al opet nisam pretjerivao (imao sam i više para)... i nek padne i pukne ekran il šta ode erići u pm... meni je sad i soma kn puno dat za mob... ja imam neki Huawei i bogme me služi ko i svaki drugi... bez zamjerke koji imate tak nešt...

igor.sb:

--- Citat: danyq7 - 26 Listopad, 2012, 17:53:33 ---Ne pratim ih jer znam da je iphone najbolji, inače ne bi imo takvu cijenu, kolko love tolko muzike  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

nevjerovatno koliko smo zatucani narod

2mario2:

--- Citat: jprekrit - 01 Studeni, 2012, 18:30:34 ---Pitam se zašto je u Americi porasla prodaja S3 od predstavljanja iPhonea 5???

--- Kraj citata ---
pa kak ti to ne razmeš??? to je zato tak jer kad bi svi kupili Iphone imali bi svi vrhunce tehnologije, pa kupuju S3 da održe ravnotežu nekakvu... ko u životinjskom svijetu... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju