Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Busssiiiii ako sta i udje unutra-izaci ce u obliku praha.prasine .vodene pare....
Imas dobar ukus,sad uzet tanku trouktastu turpijicu i izvlacit uglove
Haha, sorry! Kakve drame sa kretanjem, pa kakve veze ima voda u deklu sa kretanjem, pa nemre ti ona zablokirat prijenos! Jedino kaj se more dogodit je da ti zahrđaju neki djelovi koju ne bi smjeli hrđat pa tu imaš problema....Prijenos je ionak zamišljen da se grije, rađe samo kupi lakše i bolje hlađeno zvono i kvačilo...Al da sad vidim da bi ti to samo radi izgleda....u tom slučaju buši kak će ti ljepo izgledat Samo pazi na rupe, jer vole miševi ulazit pa da ti remen ne pojedu !
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
javlja se pametnjaković a ničim prozvan gdje sam napisao da može zablokirat prijenos iz iskustva znam da sam nakon svakog pranja miniwashem imao problema jer je proklizavalo kvačilo, to je bilo samo tada jer po kiši nisam nikad ni vozio, al kako kaže pesma, bušiiiiii
Možda nebi bilo loše staviti metalnu mrežicu na rupe, onakvu od kakvih prave filtere (gljive), pa nebi bilo problema sa kamenčićima i većom prljavštinom.A i voda bi manje ulazila, a postojalo bi strujanje zraka za hlađenje.
centripetalna ?
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Citat: neuromaniac - 02 Studeni, 2012, 19:56:37centripetalna ?Da centripetalna, jer vektor brzine stoji okomito na vektor akceleracije, tj okomito na polumjer http://nedeljko.bosiljak.hr/prijemni/slike/Sl16.gif