Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
SkuteRi:
Prolistao sam par stranica teme,svaka ti čast na uloženom trudu i tolikom zalaganju oko "nekog bezveznog" skutera,sretno s daljnim radom,i puno sreće u nadolazećim utrkama i čim više pehara i dobre konkurencije :icon_thumright: :)
walkay:
Hvala SkuterRi, ja ovog Skippera mogu samo hvaliti, od kad je slozen ni jedan put nije stao niti se pokvario na treninzima, trkama. Vise probleme sam imao sa SP180 koji je uzasno nezahvalan skuter sto se tice pojedinacnih dijelova.
walkay:
jovan123:
Koliko je isao skiper sa ovim delovima
skuter : Piaggio SKR 150 AC / 1995 god.
blokovi : Piaggio Typhoon 125 AC
getriba : Piaggio SKR 150
auspuh : Malossi MHR
termo grupa : Gilardoni 1/2 - 180 LC / preraden
glava : BGM na 13,5:1
radilica : Malossi MHR
variomat : Malossi Multivar
kvacilo : serijsko
karburator : OKO PWK 28 mm / 130 dizna
filter zraka : Malossi e13
rolice : Malossi 10,6 gr trenutno ali morat cu vjerojatno lakse
federi : Malossi crveni
centralni : serijski
polutke : serijske
remen : Mitsuboshi obicni
ostalo : Stage6/Koso multimetar
gume : ML 50 / Continental Twist race slick / Sava MC0 slick
ostalo : blokovi preradeni, cilindar preraden, Bosch el. vodena pumpa, Stage6 V-force usis i S6 prirubnica, hladnjak od Nexusa 300
ovjes : naprijed YSS PRO od Zipa SP, nazad YSS E 285 mm
kocnica : opleteni lajtung, pumpica od SP-a, Malossi MHR plocice, nazad nove piaggio pakne narezane.
walkay:
To je novi setup, tako da ne znam tocno kako ide, motor nije jos razraden napravio sam mozda 5 km ukupno. Isto tako dok je bila stara masina nisam mjerio krajnju, kad nemam kmh sat, rekao bi da ide oko 130 kmh mozda malo vise, ali krajnja nije bitna kad ne mozemo po stazi tako brzo voziti... zato je i ostala serijska getriba od 150 masine. Vjerojtano kad bi stavio 180 getribu iso bi 160 kmh .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju