Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
Johnny iber:
Čestitke kolega samo gasss
tibor21:
To je to želim ti puno više uspijeha i boljih rezultata
Sljedeći tjedan i ja preuzimam Medalju s druge strane sporta :)
DeLUX:
Steta je te sve pare ulupat u tako ne vozan skuter..ako se vec mislis ozbiljno bavit s tim mislim da bi trebao sve to stavit na zipa ili poradit na motoru vise, masina je dobra.
Mozda ti se sad cini dobar, ali daleko je to od konkurentnog skutera barem sada :icon_thumright:
walkay:
Mislim da je to stvar navike, ti si se naviko na Zipa, ja na Skippera... ne mora biti to nuzni Zip da bi osvojio jos bolji rezultat u prvenstvu, Gumy je vozio Roxa i eto bio je prvak. Ima tu jos dosta toga za napraviti, ovjes i kocnice doraditi ali eto sve ce doci na vrijeme. Kao sto si i ti jednom rekao, i sa slabijim skuterom mozes jako dobre rezultate postic ako si dovoljno brz i hrabar. Meni je to hobby i zabava, bitno da uzivam ... :icon_thumright:
DeLUX:
Naravno da se moze dok nema konkurencije, ali kazem da to krene malo ozbiljnije skuter nije konkurentan..barem ne tvoj
Stvar je navike istina, ali ti je to i jedna kocnica s kojom sporo napredujes. Sreca da nema bas nekih vozaca pa se cini super. Gumeni je odlican vozac i na tim stazama koje smo vozili rox se odlicno pokazao (noga dolje i gas) jer ima velike kotace. Sad kad su tu 2 marofa cini mi se da bi se rox mogao sakrit u prvenstvu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju