Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Morao sam jos jednom pogledati, jelda je 95? Zanima me kad bi stavio Malossi glavu jel bi trebao staviti vecu diznu ili nije potrebna? ps. Hvala EdoSP
skipper_2t:
to je mikuni 95 dizna,otprilike 84-5 dellorto
walkay:
Sad mi nije jasno od Gumya sam dobio odgovor da 150 ima serijsku diznu 82,5 , onda zasto imam 95 u karbu? :dontknow: Koliko sam vidio smjesa je bila dobra, a karb nije bio razdrkan, masina ajmo reci zdavko...
Ako je mikuni 95 - dell 85 onda bi na 180LC trebao staviti 110 diznu od mikunija?
ruffryder_93:
blokove moš očistit do savršenog sjaja na sljedeći način, kupi vodobrusnu SPUŽVICU najgrublju (služi za matiranje plastika prije špricanja), ima to namotaj bude 10X30cm moš koristit pun k. našpricaj wd-om i ribaaaj. superbrzo očisti al ne polira! :icon_thumright:
igor.sb:
--- Citat: walkay - 24 Siječanj, 2013, 14:33:54 ---Sad mi nije jasno od Gumya sam dobio odgovor da 150 ima serijsku diznu 82,5 , onda zasto imam 95 u karbu? :dontknow: Koliko sam vidio smjesa je bila dobra, a karb nije bio razdrkan, masina ajmo reci zdavko...
Ako je mikuni 95 - dell 85 onda bi na 180LC trebao staviti 110 diznu od mikunija?
--- Kraj citata ---
previse kompliciras zolt :icon_thumright:
sva sreca pa je skuter star 20god skoro, tko zna sta i kako je skidano
82,5 bude na sru, fxr sa 97,5 u istom tom mikuniu ima i drugaciju iglu
zasto je kod tebe 95 i da li je na skiperu isto 82,5 i ista igla tko ce to vise znat
ak je smjesa dobra na 180lc ostavi 95, ako nije stelanje sleduje bila ovaka ili onaka glava :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju