Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (185/277) > >>

walkay:
Evo update. Odlucio sam sloziti novu masinu na Skippera, trenutna masina je odvozila 2 sezone i jako sam zadovoljan, ali radilica, klip, karike su stare i bojim se da nece jos dugo drzati. Poceo sam skupljati dijelove, nabavio sam jos jednu masinu od Skippera 150, jos jedan cilindar 180 lc 1/2 koji ce biti preraden, BGM glavu, novi klip sa karikama, iglicasti, brtve... sutra bi trebao pokupiti Malossi radilicu u savrsenom stanju.

Setup ce biti slican kao i sad, cilindar ce biti malo vise otvoren, jaca radilica Malossi mhr, bgm glava i jos neke sitnice... pa cemo vidjeti. Masina koja je sad na skuteru necu rastavljati vec bude ostala slozena kao rezervna za svaki slucaj.

Sutra idem na Marof na utrku, nadam se da cu postic neki dobar rezultat. :icon_thumright:

ajlavsrku:
još veća zvjer neka neka  :headbang:
sretno ti sutra barem 1. misto želim  ;D

walkay:

3. mjesto u Open klasi, bilo je odlicno.  ;D

walkay:
Evo me kod kuce, bilo je super, snimio sam trening i 1.-2. utrku pa cu uplodirati... stigla je i Malossi radilica.  ;D

walkay:
Evo drugi cilindar i klip koji ce ic na novu masinu, cilindar je sredio majstor Mako, hvala jos jednom care!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju