Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay

<< < (15/277) > >>

Drnda:
vidim ide ti to super.. drzim fige.. sve uredno.. iako mislim da svi sveci padaju kad naidjes na zapecene dijelove  :toothy11:

walkay:
Najgore sto masina nikad nije bila rastavljena, pa je sve stegnuto u tvornici i to fino + prasina, starost 18 godina... sve je to razlog, no nema veze uspio sam i to je bitno. Slijedeci tjedan bi trebao dobiti crijeva od Runnera i tak jos trazim vodenu pumpu... Jedno pitanje za malom iskusnije clanove, gledao sam na malo bloku onu rubu gdje ulazi lulica u vodenu pumpu, morat cu izbusiti rupu. Sad ne znam, dali probam sa obicnom busilicom ili najbolje dat tokaru, mislio sam sa unutrasnje strane busiti pa taman toliko da kraj lulice stane.  :help:

cone4u:
ja sam bušio na AC bloku od aprilie, dakle ista stvar, na tom mjestu ti je aluminije jako jako tanki, tako da najobičnijom bušilicom to možeš odraditi, ljepo očistit,i zadihtat te staviti onal L komad za vodu, a dalje prema vodenoj. :)
ako nije jasno pitaj slobodno.

Rinsy:
U piaggia u trogiru i splitu prodaju ležajeve na kojima piše samo korea. To prodaju pod orginal ?

mako:
najjednostavnije ti je probusit to na stupnu busilicu ako ju imas u blizini :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju